icon

Zvláštne pruhy na nohe bez bolesti a svrbenia

tote
6. sep 2025

Prosím Vás,neviete čo to mam na nohe. Nesvrbí,neboli.... nechápem čo to za pruhy su. Vopred vdaka za rady.

Zvláštne pruhy na nohe bez bolesti a svrbenia
pasomnica
6. sep 2025

Otlačené?

tote
autor
6. sep 2025
@pasomnica

Otlačené?

@pasomnica
@pasomnica určite nie,mala som len také slapky - papuce ,ktoré majú iba cez prsty jeden pas.nic viac, ani ponozky nič....

beata_k
6. sep 2025

@tote Su pravidelne. Tiez mi to pride ako otlacene. A nemusi to byt z oblecenia.

tote
autor
6. sep 2025
@beata_k

@tote Su pravidelne. Tiez mi to pride ako otlacene. A nemusi to byt z oblecenia.

@beata_k nie, cely deň som mala šortky, a tričko. Nechápem z čoho to je

beata_k
6. sep 2025
@tote

@beata_k nie, cely deň som mala šortky, a tričko. Nechápem z čoho to je

@tote Pisem, ze to nemusi byt z oblecenia. Kludne aj vankus...hoci co kde si mala opretu nohu.

tote
autor
6. sep 2025
@beata_k

@tote Pisem, ze to nemusi byt z oblecenia. Kludne aj vankus...hoci co kde si mala opretu nohu.

@beata_k nie urcite nič také. Nemoze to byt z nicoho otlacene, nohy boli "hole " ,nie som ani po depilacii ani krem nic som nedavala na nohy... . Proste nic comu by so. To mohla pripisovat.Cely deň som zavarala hrusky.... a teraz po sprche pozerám, ze co to mam ...

zobaka
6. sep 2025

prisadla si nohu niekde, do rana tam nic nebudes mat

anonym_aebab6
6. sep 2025

No co by to asi bolo - otlacene, niekde si sa musela opriet. Alebo si stala pri niecom cez co sa ti opalila noha takto vzorovane. Podla toho ci to mas hladke alebo hrbolate si vyber.

viera012345
6. sep 2025

@tote ... nemôže to byť opálené cez niečo?/napr.syn ma pravidelne biele hodinky,lebo okolo hodiniek, ktoré nosí pravidelne, sa pokožka opali,pod hodinkami nie

sardinka32
6. sep 2025

Tak potom este opuch alebo zadrzana voda....ak to teda nemáš ozaj otlacené

anonym_0b08bf
6. sep 2025

@tote alergická reakcia

tote
autor
6. sep 2025
@sardinka32

Tak potom este opuch alebo zadrzana voda....ak to teda nemáš ozaj otlacené

@sardinka32 môže to byť asi tak voda.... nie je to od nicoho určite otlacene ako som vyššie písala,nesedela som na noheabi nic v tomto duchu,ani popalene. Skôr niečo z vnútra asi.... ja len ,ze nic také som nevidela....

anonym_8079ee
8. sep 2025

@tote to je bud blbo opalene alebo otlacene
Asi si si to len neuvedomila

sardinka32
9. sep 2025

Zmizlo to uz?

tote
autor
9. sep 2025
@sardinka32

Zmizlo to uz?

@sardinka32 ano na ďalší deň ráno neostalo nic.ludia tu písali určite otlacene ,opalene, alergická reakcia ,ale ved predsa viem sama co som mala na sebe cely deň oblečené a obuté,aj som to písala a vysvetlila,len.... takže z toho to nebude. Neskutočne ma boli nohy,keďže som ozaj celú sobotu makala. Aj som podľa fotky hľadala cez google, našlo mi ozaj takéto fotky len v cudzom jazyku- tuším turectina.... väčšinou podľa prekladu to bolo po depilácia alebo ,závodnene.... na depilácia som v živote nebola . Takže iné neviem. Ozaj to prešlo hneď na druhý deň.mozno preťažené,neviem....tak asi toľko, celkovo mi príde poslednú dobu,ze som nejaká naliala vodou ,aj beriem lieky na odvodnenie,aj hormóny mi asi blbne,myslela som,ze som v prechode,len mam 40,príde mi to skoro, evidentne je cas sa zmieriť,ze zo starej mladá nebude 😜

stellarstar
9. sep 2025
@tote

@sardinka32 ano na ďalší deň ráno neostalo nic.ludia tu písali určite otlacene ,opalene, alergická reakcia ,ale ved predsa viem sama co som mala na sebe cely deň oblečené a obuté,aj som to písala a vysvetlila,len.... takže z toho to nebude. Neskutočne ma boli nohy,keďže som ozaj celú sobotu makala. Aj som podľa fotky hľadala cez google, našlo mi ozaj takéto fotky len v cudzom jazyku- tuším turectina.... väčšinou podľa prekladu to bolo po depilácia alebo ,závodnene.... na depilácia som v živote nebola . Takže iné neviem. Ozaj to prešlo hneď na druhý deň.mozno preťažené,neviem....tak asi toľko, celkovo mi príde poslednú dobu,ze som nejaká naliala vodou ,aj beriem lieky na odvodnenie,aj hormóny mi asi blbne,myslela som,ze som v prechode,len mam 40,príde mi to skoro, evidentne je cas sa zmieriť,ze zo starej mladá nebude 😜

@tote v 40ke v prechode nebudeš ale v 40ke už môžeš byť v perimenopauze

maminkadeticiek
9. sep 2025

Uniesli na ufoni a otlacili ti to na nohu na pamiatku.