Zvýrazňujú sa kávové škvrny v lete a blednú v zime?
Ak máte tieto škvrny - v lete sa zvýrazňujú a v zime úplne blednú že ich takmer nevidno?
Neviem, či je to tá škvrna alebo niečo iné 🙂
Dakujem za vás čas a zodpovedanie otázok
@veselo_neveselo otázka znela - či sa v zime “stratia” vyblednú a na leto sa zvýraznia ( aby som zistila či sú to ony )
Nie, v lete nemiznú
@janka_266 čiže aj v lete aj zime majú rovnaku farbu aj keď sa človek opáli? Ja len chcem vedieť, či ju mám - v zime je takmer neviditeľná a na leto sa akoby zvýrazní - tak to nie je ono?
Sú rovnaké celý rok.
Možno trochu stmavnúť, dajte foto, ak máte len jednu, tak by to malo byt ok
@janka_266 ale v zime sa môžu stat takmer neviditeľne ?
Pri opaleni su menej vyrazne, ked pokozka vybledne, su vyraznejsie
Ahoj. Ja mám na čele pigmentové škvrny a tiež v zime v pohode ani ich nevidno a teraz už sú riadne výrazné 😅
@domka222 ano
@beataxxx a keď mám naopak tak to nebude ono?
Daj si do googla, veľa info ti nájde. Ale aj tu je veľa tém ohľadom café au lait.
Naopak ze pri opalenej pokozke su svetle?
@beataxxx vy ste písala že pri opálení sú bledsie a v zime keď telo nie je opálené sú viditeľnejšie
To tak mam ja-teda ak hovorim o Tom is Tom-ja myslim pigmentove skvrny a myslela som to tak, ze ked som opalena, tak ich nevidiet lebo sa farebne stotoznia s farbou pokozky a v zime pokozka vybledne, ale skvrny nie-asi som sa zle vyjadrila🙂

Ak ich ma dospely, tak to su pigmentove skvrny. Treba sa chranit pred slnkom, poriadny krem na opalovanie celorocne.