icon

Zvýšené biele krvinky a CRP

5. jún 2025

Mala som kontrolu na hematológii.Hemoglobín sa mi po 3 mesiacoch užívania už krásne upravil, ale teraz zase dosť vysoké hodnoty bielych krviniek aj zvýšené CRP.
Neviete s čoho? Chorá nie som ani po chorobe.
A tak som už dúfala,že už čoskoro pôjdem darovať krv.
A zase nič..

olga_hurajova
6. jún 2025

Kedy si bola u zubára na kontrole? Mne vyšli tiež zvýšené hodnoty aj keď som sa fyzicky cítila ok. Nevedela som, čím to môže byť spôsobené. Potom som išla na preventívku k zubárke a zistila mi zápal na zube. Nepociťovala som žiadnu bolesť tak ma ani nenapadlo pátrať pri zuboch.
Zub opravila a ja som mala o 2 týždne ok výsledky.

autor
6. jún 2025
@olga_hurajova

Kedy si bola u zubára na kontrole? Mne vyšli tiež zvýšené hodnoty aj keď som sa fyzicky cítila ok. Nevedela som, čím to môže byť spôsobené. Potom som išla na preventívku k zubárke a zistila mi zápal na zube. Nepociťovala som žiadnu bolesť tak ma ani nenapadlo pátrať pri zuboch.
Zub opravila a ja som mala o 2 týždne ok výsledky.

@olga_hurajova Vieš, že ma to napadlo ako prvé? Pretože mám kaz a zub ma nebolí, ale sánku keď stačím tak ma bolí. Ale zubár to ignoroval, vraj sa už neoplatí robiť a treba nový. Ale mám problémy aj s rukou.Asi mám zápal, lebo mi v nej šklbe,myká a boli. Ale 3 mesiace čakám na ordopédiu. Ďakujem za odpoveď. Máš pravdu iste.