icon

Zvýšenie dávky Sertralinu

1maja007
9. apr 2025

Zdravim takze idem z 25mg na 50mg zatial mam druhy den len mam vydrzat vraj 3 tyzdne, Zatial slaba unava pri ktorej sa snazim nieco robit a byt vpohode. Ked mi treba nieco dolezitejsie vybavit myslite ze mam teraz kym este stavi niesu horsie?

deti95060810
9. apr 2025

stavy môžu byť horšie, ale nie zas až tak zlé ako keď si začala s užívaním lieku.
ak máš oblbovák - môžeš si dať...

1maja007
autor
9. apr 2025

jasne no ja dlho som mala 25 ale treba uz vraj tak no a mam len na spanie keby bolo neskor zle. Tak ci tak to chcem vydrzat len aby to fakt bolo do 3 tyzdnoch a potom uz sa to zlepsuje hej?

1maja007
autor
10. apr 2025

Zdravim, mam navyseni sertralin na 50mg zatial som 3 den ,bolo by mi treba ist na lekarsku prehliadku v najblizsich dnoch ohladom prace, mala by som s tym par dni pockat a tak po tyzdni ist? Mozem mat teraz horsie vysledky alebo si nieco tym mozem pokazit? vdaka

1maja007
autor
12. apr 2025

takze piaty den uz kus citim na sebe taku otapenost a unavu hlavne ta otapenost je taka onicom ale piaty den este malo asi na nejake zazraky

kristiii
12. apr 2025

@1maja007 syn začal brať v utorok 25 mg, našťastie bez vedľajších účinkov, čoho som sa veľmi bála. Po týždni má prejsť na 50, tak uvidíme. Môžme sa potom podeliť o skúsenosti..

1maja007
autor
12. apr 2025

@kristiii jasne mozme 🙂 ...na 50 potom moze byt kus horsie ...mne vcera prujem kus a dnes ta otupenost je na nervy ani kava nic nerobi a spanok trochu vselijaky este doma som tak dospavam aj poobede som zvedava jak budem cez tyden natom

1maja007
autor
13. apr 2025

ako som si rozdelila na polky nie naraz tak lepsie asi sa pri celej tabletke zvacsi koncentracia v krvi... zajtra mam tyzden to asi este nemozem cakat zazraky nie

evkamotka
15. apr 2025

Co ti poviem. Ja som brala 100mg a nemalo to efekt. Ini su ako vymeneni po 50. Efekt tak po mesiaci az dvoch- ak nie si poddavkovana

1maja007
autor
15. apr 2025

neviem aj zalezi asi aky mas problem ..ja uz teraz tento tyzden druhy uz to mam ok aj stabilnejsie aj vsetko..prvy bolo na nervy