Zvýšenie dávky Trittica
Rok beriem Trittico a escitalopram spanok som nemala 100% ale dalo sa. Pred 3 mesiacmi mi zomrel otec a stav sa mi zhorsil - bola som velmi depresivna, psychiater mi k tomu predpisal Grandaxin. Cez den som sa uz stabilizovala, ale zas som zacala mat problem so spankom..Uzivam 2/3 Trittico..Ked som si este davnejsie dala 1 celu tabletku na druhy den mi bolo velmi zle motala sa mi hlava, na vracanie..Myslite ze by to bolo len docasne a stabilizovalo sa to? Som teraz na PN ale ked pojdem do prace nemozem si dovolit takyto stav..Kolko Trittica beriete vy? Teraz ako nemozem soavat davam si k tomu gerodorm a zopiclon ale ziadna slava a su navykove..Rozmyslam aj nad hospitalizaciou na psychiatrii..Nespavost mam uz 10 rokov, chodim aj na terapie..
Tak ja ti poviem ja užívam triticco 1-3 tabletky. Podľa potreby. Ak si dám jednu, tak mám taký miernejší spánok. Ráno nemám problém vstať. Najlepšie je to vyskúšať, keď si doma na PN. Aj v noci sa zobudím na toaletu. Preto sa postupne pridáva aby si organizmus zvykol. U mňa je najväčší problém, keď je spln. Vtedy mám problém zaspať. Ale pomáha mi na môj problém. Ja som nemohla spávať pre myšlienky, ktoré mi behali po rozume. Nedalo sa mi ich zastaviť. Musíš sa ale poradiť s lekárom. A ak by si mala ťažkosti, tak zmenu liekov na noc.
Tak ja ti poviem ja užívam triticco 1-3 tabletky. Podľa potreby. Ak si dám jednu, tak mám taký miernejší spánok. Ráno nemám problém vstať. Najlepšie je to vyskúšať, keď si doma na PN. Aj v noci sa zobudím na toaletu. Preto sa postupne pridáva aby si organizmus zvykol. U mňa je najväčší problém, keď je spln. Vtedy mám problém zaspať. Ale pomáha mi na môj problém. Ja som nemohla spávať pre myšlienky, ktoré mi behali po rozume. Nedalo sa mi ich zastaviť. Musíš sa ale poradiť s lekárom. A ak by si mala ťažkosti, tak zmenu liekov na noc.
@momo00 a mozem sa spytat ci si mala aj nejake neziaduce ucinky ked si zvysovala? A kedy vies ci 1 tabletku alebo 3? Nie si moc ospala rano? Mne to rok viac menej fungovalo (samozrejme v zavislosti od stresov) ale posledny mesiac je hruza a to nechodim do roboty..ked si dam k tomu zopiclon tak som ale extremne podrazdena na druhy den az agresivna 🙈
@anonym_autor tak ja beriem momentálne 1/3 kedysi som brala 2/3. Ja som nemala žiadnu neziaduce účinky
Podľa obdobia a ako sa cítim cez deň. Zo začiatku som bola taká trošku oťapená ráno ale časom to prešlo. Ale ja beriem iba tritico na noc. Nič iné. Občas keď mám zlé dni xanax ale 0,25. A cez deň mám iné lieky. Každému pomôže niečo iné. Preto sa máš poradiť s lekárom. Ja som odmietla užívať alventu, pretože som po nej bola bezcitná a bolo mi to jedno.

@anonym_autor nikto nic? :(