Zvýšený prolaktín v krvi
Nepozná náhodou niekto nejaký prírodný produkt na zvýšený prolaktín v krvy? Nedostala som menštruáciu prirodezným spôsobom už 3 mesiace, stále iba po vyvolávačke a z hormonálneho profilu mi bol zistený zvýšený prolaktín- pohybuje sa od 14-17 ( záleží od fáze cyklu, prijateľná hodnota má byť 13). Predpísali mi liek Medocriptine, ale to čo som si o ňom prečítala ma totálne odradilo a taký sajrajt do seba nedám, preto hľadám prírodnú alternatívu, zatiaľ sa nepokúšam otehotnieť, ale chcem, aby sa mi čo najprirodzenejšie upravil cyklus a aby som mala normálne ovuláciu, pretože teraz k nej nedochádza. Ďakujem
@vaska333 aj ja som brala tie lieky a poviem ti ...mne nebolo az tak zle alebo nieco ale pribrala som tak ze sa mi plakat chcelo..uz som ich vysadila idem za doktorom ze bohuzial radsej to budem mat zvysene ako takto priberat za 2 mesiace som pribrala 5kg...a tonie som clovek ktory by sa prezieral alebo nieco podobne...na zaciatku mi bolo z neho zle ale ja som ho brala vecer cize to najhorsie som prespala..ale osbne si myslim takto nieco davat do seba nie je dobre...
Ahojte, pre vyssi prolaktin mam brat lieky,Zacat na zaciatku cyklu alebo je to jedno? Naozaj su tie ucinky ospalost,nevolnost caste?
@bobba ahoj. Ja som brala eutyrox 100, Parlodel a ešte niečo na M. Uz si neviem spomenúť na presný názov, kvôli prolaktinu. Tento koktejl skoro rok. Začala som užívať colostrum od LR (kvoli úplne iným zdrav.problemom) a po troch mesiacoch som skoncila už iba na eutyroxe, aj ten mi časom znížili až na 50. Endokrinologicka sa ani necudovala, ani nepytala, čo sa zmenilo, že mi také super výsledky vysli...

Ahojte kočky, mám na predaj Mastodynon kvapky. Brala som ich cca 2 mesiace ale homeopatka mi ich kázala vysadiť lebo som už moc prekombinovala prírodné lieky. Aj dobrého vela škodí. Moje skúsenosti boli dobré čo sa týkalo Mastodynu, žiadne bolesti pŕs. Môžem len odporučiť tie kvapky. Mám doma 3 balenia. Ak by mala niektorá záujem pošlem na dobierku, na cene sa vieme dohodnúť.