Aký bicyklík pre dvojročné dieťa?

svetlankat
2. máj 2012

Baby poradte kvalitny bicykel pre dvojrocne dieta. Rozhodujeme sa medzi leader fox a BMX. Nemate nahodou niektora skusenosti?

kathrin11
2. máj 2012

ahoj, my sme malej (2,5) zaobstarali najskôr odrážadlo s brzdou,až neskôr kúpime bicyklík.Nechceli sme ju učiť na pomocné kolieska, to sa môže voziť aj na trojkolke.má ho dva týždne a jazdí na tom perfektne, aj rovnováhu sa naučila už držať, len nevie ešte brzdu používať.

quaxi
3. máj 2012

bicykel pre take male dieta moze byt takmer hocijaky, ja by som pozerala na vahu, aby nemal az take robustne kolesa (su tazke a zbytocne), pomocne kolieska nech sa daju pripadne nastavit trosku vyssie, aby nesli uplne po zemi (vyuzijes ked bude starsia, das kolieska vyssie a uvidis ci uz aspon obcas drzi rovnovahu), samozrejme treba kryt retaze ale to maju uz asi vsetky. Inac by som kludne kupila ojazdeny hocijaky lacny, mas to tak na 2 sezony a za ten cas take male dieta nenajazdi tolko, aby sa bicykel znicil (ani ked to budu pouzivat dalsi surodenci). Ale inac pre dvojrocne deti je casto praktickejsia trojkolka - je lahsia a stabilnejsia, len treba taku co ma normalnu retaz a nema pedale natvrdo primontovane ku kolesu, tie su nanic.

svetlankat
autor
3. máj 2012

@kathrin11 @quaxi dakujem baby, trojkolku mame, retazovu kvalitnu, ale ta je uz pre nasu betarku nepostacujuca, preto riesime bicykel, naucila sa, ze ked sa na nej postavi, tak pedale presmyknu, nakolko na trojkolkach nie su az take silne pedale ako na bicykloch. Mame aj bicykel, zdedeny, mala bicykluje uplne v pohode, akurat tym ze je uz po dvoch detoch, je velmi zniceny, kolesa osmicky a take sa uz kupit nedaju, chceli sme len vymenit kolesa, ale neda sa. Preto riesime novy bicykel. Dakujem za nazor.