Hračky a aktivity pre bábo

tatehotna
19. sep 2020

Momentalne bude mat nas maly 8 tyzdnov a viem, ze este vela toho ocakavat od neho nemozem, ale pomaly zacina reagovat na kolotoc nad postielkou a na hrazdicku, ktoru mu davam nad seba ked sme v posteli. Preto by ma zaujimalo, co robit s takym malym babom, ake aktivity s nim vykonavat, pripadne ake hracky mu obstarat na najblizsie obdobie. Prosim o typi, co ste vy robili alebo robite s takymto malym drobcom.

greta2017
19. sep 2020

no 8 tyzdnov je fakt malo na nejake aktivity 😀 ja osobne by som sa na tvojom mieste mu co najviac prihovarala, spievala a bozkala ho 😀 to su moje predstavy co budem robit s mojim 8 tyzdnovym babom. A na najblizsie obdobie mozno nieco farebne, hrajuce peknu detsku melodiu a postupne nejake vecicky ktore by vedel chytat a trenovat jemnu motoriku.

lenka2710
19. sep 2020

@tatehotna ja mam 3mesacne babo a veru najviac sa mu páči, keď po ňom opakujem tie jeho pazvuky 😂😂😂 rozprávam sa s ním veľa, spievam, mojkam! Sem tam ho dám na hraciu deku, hrkam hrkalkami, už sa mu podarí aj chytiť a hrkat samému! Alebo dostal asi 3 tie spevajuce plysaky na naťahovanie, tak to mu púšťam
Inak ešte nič takého

iwkaa_97
19. sep 2020

@tatehotna moj maly ma zajtra 2 mesiace... 🙂 a taktiež maximálne hrkam mu hrkalkou alebo taktiež plyšak na naťahovanie a rozpravať veľa, spievať... 🙂 a ešte ho viem dať do hojdacieho kresielka a dám vydržii 🙂

cookie29
19. sep 2020

Načo hračky keď má Teba? Take malé dieťa potrebuje mamu. Nechaj si jo pri sebe, hojdaj, hladkaj. A keď niečo robíš tak to opisuj. Napríklad vesias prádlo tak vykladať toto je Maríno tričko je červene. A ocinove je žlté. Alebo keď varis tak proste vykladať... nech počuje tvoj hlas.

andreatytler
20. sep 2020

Male deticky radi pozeraju geometricke vzory s vysokym kontrastom hlavne bielo cierne. Nalep jej to na tu hrazdicku aj na strany aby si obracal hlavicku. Tiez fotku teba alebo muza.
Ja som ho nosila po dome a niektore veci ho zaujali viac ani neviem preco... skus co sa mu bude pacit.
Tiez miloval pocuvat hudbu v radiu. Som ho odniesla k radiu hned sa ukludnil a so zaujmom pocuval... hlavne dobre rytmicke pesnicky rock a pop.