Klasická Barbie

goldenfish
25. okt 2017

Dievčatá, potrebujem radu. Našla som svoju Barbie, kupovanú pred cca 25 rokmi. Chcela som jej v obchode kúpiť "kamošku". Nie som nejaká fanúšička týchto bábik, ale dievčatá majú, tak aj naša chce. Priniesla som ju z obchodu, Barbie od Matela, klasika. Rozbalila som a...katastrofa. Má nejaké hrkotavé plastové nohy, nedajú sa ohnúť, chodidlá obrovské a redšie vlasy. Prosím vás, ktorá je taká ako boli kedysi? Gumené nohy a ruky, ohybná v páse, ohybné nohy so schovaným kĺbikom?

zdenkatv3
25. okt 2017

Ja som uz davno nekupovala barbie, zvykla som neterka ale tu to uz nebavi ale ked som jej chcela kupit taktuto s ohybnimi kolenami a tak, tak som je kupila nie klasiku od matela ale uplne inu znacku a tie to mali

goldenfish
autor
25. okt 2017

@zdenkatv3 Ďakujem. Keďže sa nedajú rozbaliť, predavačky mi vôbec nevedeli poradiť.

katulienkax
25. okt 2017

No my mame doma barbie a ma gumené nohy aj ohybne v kolene so schovanymi klbikmi kúpenú cca 3 roky dozadu. Ale je pravda ze už to neni taká kvalita ako kedysi a je tam napísane mattel.

goldenfish
autor
25. okt 2017

@katulienkax A môžete mi napísať z akej série to je? Teda ako bola oblečená. Nebude to tak, že keď je drahšia bude aj lepšia?

katulienkax
25. okt 2017

ahoj myslim ze tato, ale draha nebola do 15e max, tu ju ktosi aj predava https://www.modrykonik.sk/market/hracky/kxdic2/...

ale hovorim aj tak to neni co byvalo, ale ma tie gumene nohy a schovane klbiky. myslim ze volakedy mavali krajsie vlasy

goldenfish
autor
25. okt 2017

@katulienkax Ďakujem. Vidieť, že je to blízke klasike.