icon

Affinity Britax - skúsenosti

liavan
11. júl 2014

Veľmi sa mi páči, veľa recenzií, či ponúk som na internete nenašla. Máte s ním skúsenosti, prosím??

marcelasladeckova
11. júl 2014

My ho mame, je uzasny, mame ho vo farbe fossil brown, cely set aj s autosedackou, je to kocik, ktory sa lahucko zlozi aj znova rozlozi (jednym pohybom), casti sa na konstrukciu pripevnuju jednym clicknutim, je lahky a velmi obratny, otocite sa s nim na mieste. Na vanicke je strieska s predlzenim a ked ju zatiahnete tak do kocika takmer nefuka. Sucastou vanicky je ochrana pred dazdom takisto aj sucastou sportovej casti. K sportovej casi dostanete aj novorodenecku vypln ak mate letne babatko, nemusite mat vanicku. Ma kozene madlo aj rukovet, co je podla mna ovela hygienickejsie ako pena. Vsetky vnutorne textilne casti sa daju odopnut a oprat v pracke. Ja som velmi spokojna, uz sa neviem dockat, kedy don dam nasho malinkeho.

maruska261
16. júl 2014

@marcelasladeckova ahoj mozem sa spytat ci ked sa na konstrukciu da sportova cast nehybe sa?akoby myslim ci velmi nelieta ale je pevna? a kde si ho kupovala dakujem majka

marcelasladeckova
16. júl 2014

Je pevna, kupovala som ho v UK na vystave 🙂 je k tomu aj novorodenecka vlozka, ta sa da pouzit aj do autosedacky 🙂

lubomirab
16. okt 2014

@marcelasladeckova Dobry den. Ako prosim Vas upevnujete nanoznik na kocik? Ja ako skusam, tak skusam a neda sa mi vobec upevnit. Skusam to uchytit o madlo, ale mam kratke tie snurky a vobec sa po ovinuti nedaju spojit tie suche zipsy. A este prosim Vas, aky fusak na jesen, zimu mate do kocika. Stale sa neviem rozhodnut, aby mi tam dobre sedel. Dakujem za Vase skusenosti.

marcelasladeckova
16. okt 2014

Bohuzial vam v tomto nepomozem lebo my zatial pouzivame len vanicku (maly ma 8 tyzdnov) a fusak este nemáme na slovensko sa stahujeme az koncom mesiaca a tu je stale okolo 15°C takze nam staci deka. Tiez to budem teraz riesit, pozerala som fusaky kaiser a joolz.

araula
9. apr 2018

Baby co ho mate,do akeho veku je sportova cast...viem ze pisu ze do 3 rokou...ale do kolio tak realne aby tam nebolo dieta natlacene.

mihajlovicdiana
1. máj 2018

Ahojte taktiez by ma zaujimalo do akeho veku. Ci do 3 rokov ako pisu. Ci unesie. Dakujem