icon

Aká je konštrukcia kočka Concord Wanderer 2015?

zuzan66
28. feb 2016

Mile mamicky mate skusenosti s wanderer 2015 aka je konsktrukcia ocenim vase rady . 🙂

sophieeee
6. mar 2016

@zuzan66 ja som si dnes objednala sportovy 🙂 ked ho otestujem tak ti dam vediet.

zuzan66
autor
6. mar 2016

Mne tiez pride tento tyzden tak si vymenime nazory ☺😊 snad bude vsetko ok

scertynejsouzerty
7. mar 2016

heh, tak ja mam sice asi mozno starsi.. kocik som kupovala takmer pred dvoma rokmi..Concord Wanderer a vcera sa mi normalne konstrukcia zlomila, ze kocik vyzera akoby po nom tank presiel.. dnes som ho bola reklamovat a som teda velmi zvedava, pa dufam, ze za 970 euro s tym nieco spravia!!! najradsej by som sem pridala aj foto.

sophieeee
7. mar 2016

@scertynejsouzerty a z akeho roku mas? Som citala ze 2013tky mali blbsie konstrukcie ale na novsich uz zamakali.. tie 2015tky maju zevraj take ramy ako horsky bicykel tak som zvedava

cmugokatka
7. mar 2016

My mame 2015 a tiez sa nám praskol v tom klbe po pol roku používania. V rámci reklamácie vymenili tie kĺby.

kikushaa
7. mar 2016

@sophieeee ja mam 2014 tiez mi rupol, a ram ako horsky bicykel nal aj model 2013 a 2014 😉

sophieeee
7. mar 2016

@cmugokatka
@kikushaa jooj zienky nestraste 😐 ved 400 eur stoji a nic nevydrzi? 😐 ja som si ho vybrala lebo splnal vsetko co som ocakavala od kocika a este aj nad Baby joggerom som rozmyslala ale nepacil sa mi az tak

zuzan66
autor
6. apr 2016

@sophieeee ako si spokojna s kocikom ???

sophieeee
6. apr 2016

@zuzan66 podla mna je super 😊 zvlada teren a dobre sa ovlada a aj mala je spokojna lebo ma vela miesta.. jedine to mi vadi ze je taky jak rozhegany

zuzan66
autor
7. apr 2016

@sophieeee je to take na tej sportovej casti trochu rozhegane ale to je viacero kocikov takych..... ja este neviem cakame na male

sophieeee
7. apr 2016

@zuzan66 a aku farbu ste kupili? Ja som objednala tmavo modry a ked som ho uz objednala tak dali na stranku novu kolekciu kde mali krajsie farebne prevedenia a iba o 30€ boli drahsie 😑 teraz si kazdy mysli ze tam mame chlapceka lebo mame modry 😀

zuzan66
autor
8. apr 2016

@sophieeee ja mam cokoladovo hnedy kocik ten tvoj je tiez hezkej ☺ a kedze mame prekvapko uv8dime kto

zuzan66
autor
8. apr 2016

@sophieeee ja mam cokoladovo hnedy kocik ten tvoj je tiez hezkej ☺ a kedze mame prekvapko uvdime kto sa v nom bude vozit ☺

keyka
19. apr 2016

@zuzan66
@sophieeee Baby ako ste teda spokojne? Ja som dnes bola pozerat v obchode a velmi sa mi zapacil. No citala som strasidelne recenzie tak tead neviem. V obchode kde som bola mali len novu kolekciu 2016 tak sned uz tam vylepsili vsetko co mohli ;). A mate trojkombinaciu ci len sportak, bo v trojke sa mi ta vanicka zdala daka uzka ;)

sophieeee
20. apr 2016

@keyka ahoj my mame len sportovu verziu a som spokojna zatial. Urcite by som kupila 2016 kolekciu na tvojom mieste lebo maju krajsie farby a nie je tam az taky velky cenovy rozdiel aspon na nete nebol.

exo
20. apr 2016

tiez sme o nom rozmyslali ale rozhodla vaha 13,5kg je vela....radsej britax b motion a dam manzelke nech si ho vytunuje podla predstav .a to bol concord v akcii za 300e

kikushaa
20. apr 2016

@exo konstrukcia s vanickou ani konstrukcia so sportovou castou nevazia viac ako 12,5kg, viem to lebo som to vazila na plosinovej vahe

alexandrahaspi
23. feb 2017

@sophieeee to mas denim blue? My ho mame tiez, kupovali sme v marci 2016 a je to kolekcia 2016. aj teraz ked pozeram na nete, ake nove farby mas na mysli? Ja som novsie nenasla, az teraz 2017, ale kocik sa uz vola Concord Camino.

monivv
29. sep 2017

Tak ako ste spokojne po pol roku? Ja mam model 2016. konstrukcia dobre drzi, na to aky teren jazdime...no obcas vrzga, tak to muz vycisti a ideme dalej. Vanicka scout je dobra, az na tie zipsy na ktorych drzi... tie sa mierne roztvaraju a tym padom sa tazsie zapina vrchny kryt. Taska co bola ku kociku sa mi zacala rozpadavat na tom magnetickom otvarani (a zhodou okolnosti, na strane, ktoru minimalne pouzivam). Prave sme isli prehodit na sportovu cast a pozeram, ze strieska je rozparana ... :( zajtra ideme reklamovat. Velka skoda tychto drobnosti, lebo kocik je fantasticky, co sa ovladania tyka, skladania, uloznych priestorov.

alexandrahaspi
29. sep 2017

@monivv u nas stale vrzga, ja som na jar kupila lahsi a skladnejsi kocik a ze wanderer vytoahnem zas do snehu. Ale to vrzganie mi vadi dost, a tak pruzi, az mi pride ze je cely taky rozhegany ;) Original tasku ku kociku som nemala.

monivv
29. sep 2017

On je prirodzene rozhegany :P to sa mi pri kupe pacilo :D aspon nebol tvrdy

alexandrahaspi
29. sep 2017

@monivv ano aj mne sa to lubilo ale teraz mam taky co neperuje vobec a nejak mam pocit ze mi to vyhovuje mozno viac, zislo by sa nieco medzi 🙂 alebo keby aspon nevrzgal :D

monivv
29. sep 2017

Haha nic nam neni dobre :P to vrzganie... skusit fakt casto cistit kolesa... dat dole, ocistit, premazat ;) v predeti.sk nam hovorili, ze kazdy mesiac to treba robit :D

lus2909
29. sep 2017

Ja som mala 2015 a otrasny bol vzrgal rozhengana konstrukcia po mesiaci letel z domu

monivv
29. sep 2017

Fakt nechapem.... drahy nemecky kocik a tolko skod :( som citala u nich nete, ze "tak ako vsetko, aj concord vyraba cina" :D