icon

Ako dlho ste reálne využili fusak Lodger?

katuska26
2. aug 2011

Zaujíma ma ako dlho ste využili tento fusak či fakt skoro celý rok okrem leta a ako je to s 1ročnými a staršími deťmi???? Nešpinia si fusak topánkami? alebo ich tam vyzúvate? Oplatí sa mi kúpiť?

lenkasulovcova
2. aug 2011

Mne sa synček narodil v decembri, takže fusak sme používali do mája. Keď začalo byť poriadne teplo, tak sme ho odložili. Používali sme ho iba v hlbokom kočíku, teraz máme športový, tak keď bude chladno, dám na kočík nánožník.

bambola
2. aug 2011

My ho pouzivame od oktobra cca, celu zimu az do maja, dokonca ked bolo pred par dnami tak chladno vytiahla som ho von namiesto deky 😉 pouzivala som v hlbokom od cca aprila ho pouzivam aj v golfaci 🙂

lucia20
3. aug 2011

my byvame v lese, kde je o cca 5°C menej ako v meste, takze my vyuzivame fusak aj teraz, ked su take uprsane chladne dni. dokonca som tam raz dala malu aj ked bolo teplejsie, nechala som ju zlahka prikrytu a ten fusak, ja netusim z akeho zazracneho materialu je, ale ozaj odviedol teplo... cakala som, ze mala bude spotena jak mys a ona vstala uplne suchucka. teraz sme ho mali, ked lialo jak besne a ja som bola navlecena v mikine a bunde a malinka bola vo fusaku uplne teplucka. takze ja ti ho mozem len odporucit, lebo je bohovy.... 😀 najlepsia kupa...

emanka
4. aug 2011

Určite je to celoročný fusak, my sme ho používali od decembra do konca mája. V horúčavách už nie, ale v lete, ako je toto sa dá určite využiť tiež. Na jar je to úplne super, keď je už teplejšie, môže byť bez vložky. Počasie je premenlivé, takže ak sa ochladí, stačí fusak len zapnúť. Je to najlepšia vec, ktorú som kúpila pre malú.

lovacska
5. aug 2011

Aj ja som mala taku istu dilemu,napriek tomu sa mi veľmi páčil aj som to kupila v marci,preto,lebo som predala kočík jané s fusakom jané a potrebovala som fusak do nového kočíka.Dcéra vtedy mala už 10 mesiacov.Používali sme to do mája.Teraz už dcéra dovršila 1 rok,behá a neviem si predstaviť dať ju s topánkami do lodgera tak som už kupila na zimu fusak kaiser jooy,čo sa dá otvoriť z predu aj pri topánkach.Ja by som to kupila jedine pre novorodenca,ktoré sa narodí na jesen. 🙂

ancovicka30
5. aug 2011

ahoj, my sme ho vyuzivali od jesene do jari (kupovala som ho ked mal maly cca 9 mes), podla teploty bud s alebo bez vlozky. Davam tam maleho aj s topanockami, urcite sa to trosku zaspini, ale pokial nie je vyslovene bahno, tak podla mna pohoda, da sa prat v pracke, keby tam bola fakt vazna spina...podla mna je to fakt velmi dobry fusak s variabilnym vyuzitim, nelutujem ze som ho kupila...🙂

bambinitrnava
Odpoveď bola odstránená