icon

Ako najlepšie predať kočík Bugaboo?

27. sep 2025

Ahojte, chystam sa predavat kocik bugaboo, starsieho typu, ja som ho tiez kupovala uz pouzity. Mam k nemu viacero striesok a prislusenstva. Myslite, ze je lepsie ho predat v celku s viac strieskami, alebo radsej rozpredavat samostatne? Nenajde sa niekto kto v poslednom case predaval podovny typ kocika?

wiwewa1995
27. sep 2025

@anonym_autor najskôr skúsiť predať v celku a až po mesiaci dvoch po častiach .. ja som predala cez bazos

domiklik
27. sep 2025

@anonym_autor jeden inzerát v celku a potom jednotlivo po fotiť ideálne v rôznych alikaciach

mimer
27. sep 2025

Ja som predala na jar cez bazos a to som ho tam ani nechcela davat. Na fb milion zaujemcov vsetko som rozpisovala do detailu ak bola nejaka vada (kocik ju sam o sebe nemal) skor prislusenstvo. Bgb 3 donkey na kompletku cize vajicka zimne fusaky letne striesky co si len predstavis. Pani mi napisala na druhy den,ze ak ho dam o 100vku nizsie pride si pon na druhy den..tak aj bolo,dokonca byvala len 15km od nas. Drzim palce je to tazke predat,ja som tiez uz bola z toho nestastna ze ho je skoda v pivnici lebo to bol ozaj dobry kocik 🙂