icon

Ako správne otočiť kočík Babystyle Oyster 3?

evulienkaa
27. okt 2025

Ahojte, potrebovala by som pomoc ohľadom kočíka Babystyle Oyster 3 neviem ako ho mám otočiť aby dieťa videlo dopredu. Pozerala som aj videá ale neviem z nich vyjsť. Viem, že niekde pod miestom na sedenie by malo niečo byť ale ja tam nemám nič alebo o tom neviem. Ďakujem, ak sa nájde niekto, kto mi poradí 😊

pupus0
22. nov 2025

@evulienkaa dobry vecer. Uz ste prosim nasla navod? Ja som si dnes kocik doniesla domov a tiez neviem. Uz pozeram 5-te video a ziaden navod :(

evulienkaa
autor
23. nov 2025
@pupus0

@evulienkaa dobry vecer. Uz ste prosim nasla navod? Ja som si dnes kocik doniesla domov a tiez neviem. Uz pozeram 5-te video a ziaden navod :(

@pupus0 dobrý deň, áno muž na to prišiel. Tam ako dieťatko sedí, tak pod tym textilom alebo neviem ako to nazvať je šnúrka taká hrubšia a tu treba potiahnuť a pekne to ide. Tiež z tých videí som tomu vôbec nechápala, mohli lepšie urobiť a ukázať vo videu.

pupus0
23. nov 2025
@evulienkaa

@pupus0 dobrý deň, áno muž na to prišiel. Tam ako dieťatko sedí, tak pod tym textilom alebo neviem ako to nazvať je šnúrka taká hrubšia a tu treba potiahnuť a pekne to ide. Tiež z tých videí som tomu vôbec nechápala, mohli lepšie urobiť a ukázať vo videu.

@evulienkaa Ano, ja som nakoniec estw vecer nasla video, ze sa to iba jednoducho potiahne. Dakujem 🙂