icon

Ako zvládnuť čakanie na nový kočík?

3. okt 2024

Mamicky pomoc 🫣 objednala som kociar malemu vcera a odoslu ho az zajtra. Ako mam vydrzat do pondelka? Ved nevydrzim 😂😂😂 tak som sa tesila, ze ho odoslu uz dnes a teoreticky zajtra by bol doma. Ved ma slak trafi do pondelka 😁😂😂 (trosku tema na odlahcenie. Sama zo seba som sokovana, ze sa tak tesim na kociar ako kedysi na balik oblecenia pre seba 😂)

name_354
3. okt 2024

😂 no neviem ci je na toto niaka rada

t1nusa
3. okt 2024

ozaj kvôli tomuto diskusia? 😃 ale tak mne dnes prišiel Lindex pre malú, tiež som bola celá happy

mirage
3. okt 2024

@name_354 nejaka

deti95060810
3. okt 2024

pondelok je tu "coby dub".... doteraz si bola ako bez neho? sa ti pokazil, alebo si mala požičaný a si musela vrátiť...
poniektoré majú kočík pre bábo skôr ako prídu z pôrodnice... 😉

autor
3. okt 2024

@deti95060810 kociar mame, len uz menime za sportovy. Nejde o to zeby sme teraz nemali ziadny. Len sa tesim na novy 🫣😂

autor
3. okt 2024

@t1nusa tak muza mam este v praci a ja lezim vedla spiaceho dietata tak sa nemam s kym porozpravat 🙃

januska12323
3. okt 2024

Vymysli si na víkend program aby si nemusela myslieť kedy bude pondelok.

elli333
3. okt 2024

Jooj ja ta uplne chapem, rovnako som to prezivala 🤣. Mne pomohlo pozerat videa na youtube na ktorych bol ten kociar 🤣, len pozor na pozeranie inych aby sa ti niektory nezapacil este skor ako ti pride ten ktory si objednala 🤣

luciaruz
3. okt 2024

Ja som objednala nasej 4-mesacnej pančuchy a tiež som hotova kedy to dojde😆

autor
3. okt 2024

@elli333 to je super napad. Aspon sa naucim s nim narabat 😁

autor
3. okt 2024

@luciaruz ano, to cakanie je strasne 😁

martul
3. okt 2024

Poteším ťa, príde v utorok.

autor
3. okt 2024

@martul no ano, aj to je mozne 😁

maranco
3. okt 2024

Koľko miestny kočiar si objednala a aký záprah budeš mať?
Veď za ten čas môžeš vyčistiť maštaľ, dať novú slamu na podstielku 😀