Akú máte skúsenosť s golfovým kočíkom Orion?
Planujem ho kupit na cestovanie. Avsak chcem vediet, ci kolesa velmi nehrkotaju, alebo akekolvek chyby.. Dakujem.
mali sme orion a bola som velmi spokojna, lahky kocik / co som ocenila pri cestovani autobusom/, lahka manipulacia + skladanie, velke + je slnecna clona , ktora sa da stiahnut dole a dietatku , ked spinka, nesvieti slniecko do oci, ..ma dostatocny priestor na spanie - mala som spaca, takze viem o com to je 😉 , lahka udrzba, ..hoc sme mali svetly kocik, spinu nebolo vidiet, ked sme ho predavali bol ako novy, stacilo mat v kociku vlhcene utierky 😀 😉 a spinu nimi utriet ..nemala som problem ani s kolieskami , co som sa zo zaciatku aj obavala, kedze byvam na dedine a mame tu taku cestu/necestu.. a dalsie + je cena, ktora je myslim celkom fajn..cize, keby si mam este raz vybrat golfac, urcite si vyberiem zas orion
mňa tiež nadchol..vyskúšala som si ho (teda skôr môj synček 🙂 najskôr u kamarátky a super..skladanie, manipulácia, clona, pohodlie..všetko u mňa plusy, a už som si ho aj objednala cez net 🙂
Nemate niekto na predaj orion kociar nie cierny?
u nas poctivo sluzi uz tretiemu potomkovi 🙂 ziadne hrkotanie, ziadne poskodenia.... vozila som v nom aj 20 kiloveho najstarsieho 🙂 pripadne desat kilovu princeznu a pripojeny skejtik plus nalozene tasky 🙂 neznicitelny

My mame Orion a sme s nim spokojni, pouzivame ho od 7. mes.. Napis do IP, kt. konkretne model sa ti paci😉