icon

Aký je kočík Bebetto Flavio 2014?

kaxnaa
28. jan 2015

ahoj,chcem sa opýtať na tento typ kočíka,zapáčil sa mi len som sa ešte nikde nedočítala aký je ,alebo recenziu 🙂 budem vďačná za každý postreh ,dakujem

Aký je kočík Bebetto Flavio 2014?
mimisk
28. jan 2015

@kaxnaa je to velmi dobry kočik ,super kvalita , zakazničky čo ho u nas kupovali tak ho velmi chvalia

clarissa
12. mar 2015

@mimisk ahoj,nevies mi poradit aj ohladne kocika bebetto silvoa?neda sa u vas vidiet nazivo?

mimisk
12. mar 2015

@clarissa silviu nemame na predajni, len holand alebo flavio, silvia jev podstate rovnake len ma inaksiu konstrukciu

clarissa
12. mar 2015

@mimisk dakujem 😉

ajjja
16. mar 2015

Ahoj @kaxnaa my ho mame doma (vo farbe ako na obr.) a som s nim velmi spokojna. Super odpruzeny, vanicka priestranna skladatelna...Vhodny do mesta i na nerovny teren. Mne osobne sa trosku tazsie sklada do auta ale inak je velmi skladny. Mozem odporucit 🙂

eviku28
2. júl 2015

Baby my sme ho včera išli skladať a tie vzpery, čo vypínajú búdku nám tak nejdú, teda hlavne tá rovno pod búdkou. Keď ste to skladali išlo Vám to ako? ľahko, či ťažšie? Kočík som objednávala cez net, o chvílu rodím, no nerada by som ho kuriérom posielala na reklamáciu. Kto vie koľko by to trvalo.

ajjja
3. júl 2015

@eviku28 neviem uplne presne co mas na mysli ale nam islo vsetko bez problemov...

eviku28
3. júl 2015

@ajjja Tie kovové tyče o vaničke, čosa zycvakávajú do takých klipsní. No a ešte je spodok aj prasknutý, tak som sa dnes rozhodla a s dodávatelom dohodla na reklamácii. Dúfam, že to bude všetko v poriadku uznané.

ajjja
3. júl 2015

@eviku28 aha uz viem, to je smola ☹ .Uz pouzivame davno sportak tak mi to nedoslo. Drzim palce nech vam to obratom vybavia

eviku28
3. júl 2015

Ďakujem veľmi pekne.
@ajjja

mescas
5. júl 2015

baby, prosim vás, mohli by ste mi odmerat sedadlo športovej časti? Šírku, dĺžku sedadla a opierky a celkovú plochu na lezanie? Ďakujem