icon

Aký je kočík Oyster Zero?

xeninkaa
27. apr 2020

Pridávam foto

Aký je kočík Oyster Zero?Aký je kočík Oyster Zero?
eliska13
27. apr 2020

@xeninkaa za mňa fajn, ale malý nákupný kosik

xeninkaa
autor
27. apr 2020

@eliska13 a v lete je teplé ?

xeninkaa
autor
27. apr 2020

@eliska13 kolesá nehrkajju

lucinka1988
27. apr 2020

@xeninkaa za mna uplna spokojnosť, vydržal snehovú kalamitu v tatrach aj pláž pri mori, prakticky, ľahký, nemám čo vytknúť..

eliska13
27. apr 2020

@xeninkaa nie, nehrkal, skladny, neviem čo má byť teplé?ale hovorím mne nevyhovoval košík je tam úzky priestor a zle sa vkladal nákup a je malý košík.Ma dosť veľký priestor na nohy.Podla mňa dobrý kočík za fajn cenu

lucinka1988
27. apr 2020

@eliska13 súhlasím úplne, je však potrebné si uvedomiť, kde sa bude kočík najviac využívať a na aký účel. Ja som napríklad nechodila sama na veľké nákupy, pre mňa bolo hlavne kritérium nech je ľahký a ako tak skladný, lebo som často chodila s malým autom po výletoch. Plus predĺžená strieška je fajn, celkovo aj tie materiály na kočíku. Po dlhšom používaní na ňom vidno nejaké známky, ale my sme ho veľmi nešetrili, zvykla som si tam povesiť aj odrazadlo a fakt v každom teréne sme to nejako dali☺️Odložila som si ho aj pre druhé dieťa..

selest
27. apr 2020

Fajn plus je ze je lahky a lahko sa sklada aj rozklada jednou rukou, velmi dobre sa s nim manipuluje tlacim ho velakrat tak ze drzim len prstami jednej ruky a idem vedla neho aby maly na mna videl😂, material je velmi odolny nepremokol ani lejak ked som nenatiahla prsiplast, ked sa aj zaspini lahko ho vycistis. Strieska je super predlzena ked dieta zaspi ma sukromie. Mne nehrka jedine ak idem po macacich hlavach.
Minusy pre mna su ze v nom mensie dieta akoby lieta, sedadlo je rovne a tvrdsie cize treba dobru podlozku aj na leto, neda sa dat uplne do sedu co sa vacsina sportiakov to mi dost vadi kedze maly sa mi v nom akoby smyka dolu. Tak isto ani do uplneho lahu ale to az taky problem neni. Kosik je maly a zle dostupny ale ked chcem v pohode tam narvem 20eurovy nakup z lidla🤣 neviem ako je to ak mas orignal tasku, ja nemam a ked maly zaspi a dam kocik do lahu trosku zavazdia taska. Mne kocik vyhovuje len mam pocit ze mojmu dietatu sa nesedi dobre. Treba vyskusat😊😉

selest
27. apr 2020

Este to spustanie do lahu na pasy sa mi zasekava to mi dost vadi kedze mi to budi dieta. Tak isto sa mi zda ze popruhy co drzia dieta su dost nizko aj ked ich uz mame na najvacie nastavene.

motyliky
6. júl 2020

My ho mame tiez- v ruzovom 😉, aj ked nam uz nieje treba a predavame https://www.modrykonik.sk/market/kociky/6to0ez/...
Toto bol pre mna 🔝 kocik- v meste sme sa vsade vmestili, lahko presli kazdy obrubnik- velmi dobre a jednoduche ovladanie aj jednou rukou. Kolieska nam zacali "hrkat" asi po pol roku pouzivania- manzel kvapol kvapku oleja a odvtedy ide bez problemov a tichucko. Je to nas 5- ty kocik a kupila by som ho znovu.

sonka_miro
12. jan 2021

prosim ako to je s tymi kolieskami, niekto pise ze nehrkaju a niekto ze hrkaju

nikolka125
27. jan 2021

Prosím Vás, ako sa sedí vašim detom v kočíku oyster Zero? Ja mám pocit že pre moje dieťa je nepohodlný, pretože operadlo je mierne v lahu, nedá sa dať do “rovného sedu”. Mám tento kočík len chvíľu, má to byt tak, alebo je môj nejaký chybný ? Ďakujem