Aký máte názor na Britax B Motion 4 a Babyjogger City Mini?
dámy ktoré máte tieto kočiariky mohli by ste mi napísať vaše názory?ide mi o klady a zápory neviem sa rozhodnúť...
Kamoška má City Mini a je super. Je s ním veľmi spokojná. Skúšala som v ňom viezť svojho 2,5 ročného, 14kg syna a zmestí sa doňho v pohode ešte s rezervou. Akurát opierka na nohy sa nedá polohovať. Ale keby som mala menšie dieťa tak ho chcem 🙂
na city mini mi vadi, ze ked sa sklopi opierka, dieta je "chranene" iba takou tenuckou latkou, povodne som ho chcela, ale ked som to nazivo v obchode videla, zvitazil Britax b-motion 4, zatial sme spokojni
Ja mám BJ city mini ale verziu GT, ktorá nemá zdvojené predné koliesko a oproti tomuto modelu má viac výhod. Tá látka ako píše @feha je také niečo na spôsob šušťáku. Ako myslím, že to veľmi bábätku nevadí, čo je tam. V zime, má bábo aj tak čiapku a v lete býva teplo a vtedy to väčšinou mávame zrolované a využívame len tú moskytiéru. Mínus je jedine v tom, že sa nožičky nedajú polohovať, ale existujú polohovateľné podložky do kočíkov, ktoré tento nedostatok vyriešia. Dcéra má 20 mesiacov a denný spánok ešte ani raz nespala inde ako v tomto kočíku. Nožičky si väčšinou sama pekne vyloží na madlo, takže my sme tento problém vyriešili svojsky 😀 .. Inak strieška je úžasná, veľká, zasahuje takmer až po madlo. Je fakt priestranný, vyspinká sa v pohode, dokonca sa v ňom odvezie aj 4 ročné dieťa. Opierka sa dá polohovať do akejkoľvek polohy. Čo sa týka kolies, tak sú pogumované, no defekt nehrozí, lebo sú plnené nejakou penou, my máme kočík skoro rok a na kolesách nevidno opotrebenie. Košík je priestranný, je doňho dobrý prístup. Brzda na GT modeli je na rúčke kočíka - veľmi praktické. Na tomto modeli sa dá aj polohovať rukoväť, čo na klasickom city mini nejde. mne na tom klasickom vadilo aj to predné zdvojené koliesko - hlavne kvôli snehu v zime. Inak super sa ovládal aj v snehu. Ako ja by som už tento kočík nemenila ani za nič. Pre druhé určite odkladám, len k nemu dokúpim vaničku.... No a ešte ma ako mínus napadli možno tie farebné prevedenia, v ktorých sú vyrábané. My sme nakoniec zvolili čierny. Tak teda prajem šťastný výber.
ja mám teraz tu istu dilemu 😀 či bbj citi mini 4 alebo britax b-motion 4 ..... tak ženy píšte píšte 😀
mame britax motion 4 jedinu nevyhodu vidim v tom ze sa opierka na nohy neda polohovat inak zvysok je super....
Ahoj, ja by som sa určite rozhodla pre Baby Jogger, nakoľko s ním mám skúsenosti aj pár mojich kamarátiek ktoré si tento kočík zamilovali. Je ideálny predovšetkým pre športuchtivých rodičov 😉 . Kočík vyniká svojou ľahkosťou a ľahkým ovládáním a ak si klikneš na http://www.mojanjelik.sk/p/sportovy-kocik-baby-... tak nájdeš učite to čo hladáš 🙂 .
Baby prosim napiste mi do spravy kde sa da kupit polohovatelna podlozka na nozicky. Vcera som kupila CM a dnes zistila ze nohy sa polohovat nedaju ;(
🙂Uz vidim, ze si kupila, tuna : http://www.babymarket.sk/sk/7565/2046/easywalke...
@bibap
Viete prosim aj mne napisat, kde ste kupili tu polohovatelnu podlozku,? Ak neratame tu z babymarketu. Vdaka.
Ahojte. Mam BJ city mini gt. Mala som city elite, kde sa dali nohy polohovat. Bol to pan kocik. Bj city mini gt je rovnaky ale je uzsi, kratsi a ma mensie kolesa. Sedak je totozny s elite. Polohovanie noziciek som si doobjednala na www.nellytex.sk. Este mi neprisiel, ale hovorila som s pani Galikovou, co to vyraba, a zda sa mi to lepsie riesenie ako polohovacia doska od easywalker.u. Upevnuje sa to v casti lamania sedaku kocika suchym zipom a dieta sedi na povodnom sedaku kocika a nie na doske ako je to u easywalker polohovacej doske. Tak som zvedava, ked to nainstalujem a vyskusame 😉
@lulu1980 lulu prosim mozes posunut kontakt na pani co robi polohovanie na britax? dakujem 🙂

ahoj, my mame britax .... nechcela som 3kolesovy... vsetko super az na polohovanie opierky to mi troska vadi a ze sa neda polohovat podlozka pod nozickami .... ked maly spinka ma nozicky dole ....ale inak vyborna manipulacia, skladanie, nafukovacie kolesa takze nehrkoces po zlej ceste ...😃