icon

Anex alebo Cybex

katka3212
25. jan 2023

Ahojte, neviem sa rozhodnúť medzi Anex e type a Cybex Priam. Vedeli by ste mi napísať pre a proti ? Pripadne vaše skusenosti.

Menšie prechádzky aj so psom po parku, 2x do týždňa skladať do auta.

Ďakujem

Anex alebo CybexAnex alebo Cybex
lamonita
25. jan 2023

Anex je haraburda. Krásna ale smejd🤷‍♀️ mam ho doma. Akurát reklamujem tašku. Rozišiel sa mi zips

dominidi
25. jan 2023

Mame anex, nemozem sa stazovat..zvlada v pohode aj taku parkovu kamienkovu cestu, velmi dobre ide po trave😀 nic nevrzga, nic sa nerozpada, manipulacia v pohode

login1234
25. jan 2023

Cybex priam, mali sme ročník 2018, bol vydarený perfektný kočík

huginko
25. jan 2023

@katka3212 cybex, a nex na foto riadny gyc

zuzanka.zuzu
25. jan 2023

tak cybex je momentálne top - či už priam, mios, melio (tieto sme mali, ostatné neviem) 👍 a ak potrebuješ do auta skladať len 2x do týždňa, tak neváhaj... my denne niekoľko krát čiže my sme si vybrali mios vaničku a teraz melio športiak 😎

kikulienka94
26. jan 2023

cybex, ved ten anex je otrasny gyc :D

kikulienka94
26. jan 2023

všetky tie poľské kočíky sú otrasné btw :D

ninjah
26. mar 2023

@zuzanka.zuzu ahoj, môžme sa spýtať ako si spokojná s melio,celkovo manipulácia, kolieska, skladnosť, kvalita? Plánujem kúpiť našla som že už je verzia 2023 vraj váži iba 6kg a vyzerá super a ide do úplného ľahu čo má málo tak ľahkých kočíkov. 🙂

zuzanka.zuzu
26. mar 2023

@ninjah super, super, super... je úplne jedno či verzia 2023 alebo skoršie, tieto melio sa líšia len farbou v porovnaní s predchodzími modelmi (rozdiel pri miose a priame je väčší) . ja práveže zvažujem kúpiť vo výpredaji bývalý ročník 😀