icon

Baby jogger city mini GT

6mia6
14. máj 2012

Ahojte, má niekto tento kočík alebo mal možnosť ho niekde vyskúšať? Hlavne baby ktoré sú vonku, na SK ešte nie sú. Rozhodujem sa či GT alebo Elite.

petacz
15. máj 2012

Ahoj, mne sa tiez velmi paci, prave som pozerala cesky MMB a tam uz je dostupny.

ivett
15. máj 2012

@6mia6 ono asi záleží na co ten kočár chceš, GT je přece jen "vytuněná" verze mini, tj. spíš golfky, menší sporťák...pokud chceš velký kočár, s polohováním nožek, super odpružením atd., tak jdi do Elite...

6mia6
autor
15. máj 2012

@ivett no ked sama neviem. Skôr na dedinu a do terénu. Bojím sa ze elite bude ťažký ako bezny sportak. Neviem kde si ich mam ísť obzrieť. Takže keby niekto vedel o kocikoch v ziline a okoli.

ivett
15. máj 2012

@6mia6 Elite váží 11,4kg, není těžký, Mini je samozřejmě lehčí, já Elite mám, Mini má sestra a kámoška, oba jsou super, ale Mini je prostě spíš jako golfáč, do města, ne do terénu, spíš na rychlé přesuny a pojížďky po městě, nejde mu polohvat rukojeť (je v jedné poloze, u GT už možná jde), nejde mu polohovat nožní opěrka, tzn. nožky visí dolů atd., Elite je jak do města, tak do terénu, není těžký, po složení nezabere moc místa, perfektně odpružené všechny kola, velká ložná plochy (nohy jdou polohovat do lehu), lednivka na rukojeti, polohovací rukojeť, větší koš pod kočárem, snažší aretace předního kola, brzda na rámu (ne nášlapná) atd. atd. atd., já jsem sice ovlivněná tím, že ho mám, ale mám zkušenost s vícero kočárama a lepší jsem nenašla, u mě Elite rozhodně vede...

danu
15. máj 2012

@6mia6 opytaj sa v teme na ktoru ti dala link katren