icon

Babyjogger City Elite alebo Babyjogger City Mini GT

zuzikkaa
31. jan 2013

Plánujem kúpiť jeden z týchto dvoch ,,len potrebujem poradiť že ktorý je lepší a prečo 😉
► na ELITE sa mi páči že sa dajú polohovať nohy ,, ale na GTčku sa v podstate dajú tiež akoby zdvihnúť keď sa to miesto pod nohami vypchá vankúšom - vznikne taký mierny sklon,čo tiež pomôže keď dieťa leží
► ELITE má väčšie kolesá ,,je o niečo ťažší aj pár cm naviac - no sú to minimálne rozdiely a preto neviem... tak poradťe

http://www.baby.jogger.sk/lang-sk/citi-mini-gt/...

http://www.baby.jogger.sk/lang-sk/citi-mini-gt/...

Babyjogger City Elite alebo Babyjogger City Mini GTBabyjogger City Elite alebo Babyjogger City Mini GT
zumasi
31. jan 2013

@zuzikkaa ja som do buducna rozhodnuta pre elite. je to moja kociko- laska 🙂 poda mna ma viacero vyhod oproti mini.

zuzikkaa
autor
31. jan 2013

@zumasi tiež som bola viac pre elitku no gt čko som videla naživo a nevyzerá zle 🙂

zumasi
31. jan 2013

@zuzikkaa to je mozne.. 🙂 ja som ani jeden z nich este nevidela, ale planujem elite. ale zase, kazdemu vyhovuju ine parametre takze je to asi len na tebe comu si viac naklonena 🙂

marges
31. jan 2013

@zuzikkaa ahoj.. pozerám že už dávajú na city mini polohovatelnú rúčku a poriadne kolieska s penou, aj keď sú menšie. Pre staršie dieťa, ak v kočiari nebude spávať, by už zrejme obstál aj ten. Inak vynikajúci výrobok, ja mám elite a slúži perfektne, aj tieto záťažové snežné testy na výbornú, tie veľké kolesá spravia svoje. Neviem si predstaviť ako sa s ním budem v lete lúčiť 🙂

zuzikkaa
autor
31. jan 2013

@marges a co keby si mi ho potom predala??? Ja mam najradsej 3kolky.teraz jazdime quinny freestyle ale ten mam hlavnekoli otocnemu sedeniu. A elite je taky moj sen-posledny.rezervujem si ten tvoj ak este nemas kupca 😔

marges
2. feb 2013

uff.. až keď už sa budú dať vytiahnuť bicykle, tak ho budem môcť oželieť, len na čom potom budem veľké nákupy zvážať ?:(

tilly
2. feb 2013

elite, jednoznacne, ovela lahsie ide, lepsie sa s nim manipuluje, je vacsi, polohuju sa mu nozky... ja na elite nedam dopustit

katrenka111
2. feb 2013

baby ževraj v maji bude mini GT celý cierny tak teraz som v rozpakoch ci kupit len mini alebo mini GT, kolko váži mini GT??? potrebujem lahucke nieco....ten bude asi ťažší vsak???

zuzikkaa
autor
3. feb 2013

@katrenka111 pisu 9,5 kg na GT a 7,6 na mini... ja by som uz skor sla do GTcka,,ma aspon nafukovacie kolesa

katrenka111
3. feb 2013

@zuzikkaa no a preto je ťažší, ja moc 3kolku co ja viem.... mam teraz Versu a je neskutocne ťažka takže ja idem do mini 4 ta sice nema GT kolieska ale ževraj zvlada vsetky tereny....

zuzikkaa
autor
3. feb 2013

@katrenka111 jaaaj,,ja zas len 3 kolky 😀 tak jednoznacne ma ako maly sportak dost velke kolesa tak to hadam nebude az take zle,,u nas su hrozne chodniky tak ja som skor za nafukovacie

marges
7. máj 2013

@zuzikkaa čas dozrel, už len na bicykloch sa presúvame po svete, posledný výlet našim miláčikom CITY ELITE do ZOO v Bojniciach dopadol výborne a lúčime sa s ním, včera som stvorila inzerát... 🙂..ale pozerám že od februára už dosť času uplynulo, už ho máš ? 😵

zuzikkaa
autor
8. máj 2013

@marges nooo dobra sprava!!! 😀 len sa nakprv musim zbavit freestyle-a . Si takto zaskocila nepripravenu 😔 😔 😔
A este k tomu trcime so starsim v nemocnici na infuzkach 😢