icon

Cena kočíka - vaničky

5. jan 2022

Viete mi povedať, čoho vlastne je tá cena ? Logicky mi vychádza podvozok+vanička (keďže na fotke je aj aj + aj v popise uvádzajú nosnosť košíka spodného) ale nechápem, prečo potom pri športovej uvádzajú podvozok+sedák. Na vandastore som našla napr, že iba vanička stojí 279€. Tak ako to vlastne je ? Čisto podvozok som nenašla nikde.

Cena kočíka - vaničky
hildicapupu
5. jan 2022

ved a co tak to rozkliknut, tak to rozpisane bude.

janai1
5. jan 2022

No podla mňa je to tam dosť jasne napísané... Za tu cenu je vanička

diusqa761
5. jan 2022

Keď to tam rozklikneš tak tam máš úplne dole napísané že je to len vanička BEZ podvozku

diusqa761
5. jan 2022

Podvozok sa kupuje spolu so športovou časťou

diusqa761
5. jan 2022
savoya
5. jan 2022

No ale ten kocik je otrasny.

denda007
5. jan 2022

Máme tento kočík, celý má vyšiel 1300 eur. Aj s vajíčkom

saeedi
5. jan 2022

@savoya 🤦‍♀️

cimage
5. jan 2022

@savoya otazka sa netykala tvojho nazoru na kocik, ale ceny. Kazdemu sa paci nieco ine.

andula1988
5. jan 2022

Cena je samostatne za vanicku, kedze HUB sa predava viacmenej ako sportovy kocik tak vanicka sa dokupuje v pripade, ze niekto to chce ako 2 kombinaciu … samostatne konstrukcia nieje predajna

andula1988
5. jan 2022

@savoya pre niekoho otrasny, niekomu sa paci … len otazka znela uplne inak … pani sa nepytala na vzhlad kocika

savoya
5. jan 2022

@andula1988
No ale ten kocik je strasne skaredy,ani zadarmo!

andula1988
5. jan 2022

@savoya nuz kazdemu sa paci nieco ine … niekto chce kvalitny, prakticky, moderny … niekto polsky obrovsky … niekto ide vyslovene po znacke …. Ja osobne si myslim, ze celkom vkusny, moderny a prakticky