icon

Čo dať deťom do kočíka na jar?

anjelik44
7. mar 2025

Ahojte maminy , poradte prosím čo davate do kočíka u nás je teplota medzi 14 do 20 stupnov pozeram ze bude prsat cez vikend tak cca 12 stupnov , teraz má 6 mesiacov oplatí sa kupovat prechodny fusak ? Vyuzijeme to este aj na jesen ?
Este mi lezi vo vanicke lebo nesedi , a vo vanicke este mam zimny fusak a ju davam do.prechodneho overalu a tenku ciapku.Ci staci dekou zakryt ja uz neviem 🫣 to pocasie je take ze zo zimy je hned teplo ale nie jarne ale take 20ky pomaly 😆

micha1linka
7. mar 2025

Jasne ze ten fusak vyuzijete, ved ma len pol roka 😀 A kocik ocenis aj ked bude mat 2-2,5 roka 😀

thereisabear
7. mar 2025

Nie je len jeden správny spôsob, môžeš vrstviť rôzne. Ja som napr. používala iba jarný fusak aj v zime, zimný nemal ani raz.

anjelik44
autor
7. mar 2025

@thereisabear áno zdá sa mi že ona nemá rada velmi teplo a ked je zababusena ani nikdy som ju az tak nevrstvila , napriklad v tom prechodnom overali sa mi spoti ma to kapucnu a ked jej dam tenku ciapku celu hlavu ma mokru 🫣

dzejsik
7. mar 2025

@anjelik44 my sme teraz v prechodnom (deka je tiez ok, ale toto mam po starsom taku deku prizipsovatelnu o podlozku a vyuzivam aj vo vanicke, mozes pozriet znacku ByMom), s tym ze z rana ma taky tensi plysovy overal a poobede (aktualne 17 st) len mikinu a tenku ciapku … buduci tyzden nam hlasia denne len 10-11 st, to mas presne ze zimny fusak ti uz bude priteply a prechod ocenis

anjelik44
autor
7. mar 2025

@dzejsik ďakujem za tip , idem.pozriet 🥰