icon

Čo je také skvelé na kočíkoch Thule?

10. júl 2023

Ahojte za mesiac rodím a rozmýšľam že aký kočík kúpiť všetci teraz v meste majú hlavne ten Thule ja neviem či to je len davová psychóza ale ja na Tom nič pekné nevidím je čierny a ešte aj tie kolesá sú veľké :D

jaskolka
10. júl 2023

Zdieľam tvoj názor. Podľa mňa je to prehnane drahy a úprimne podľa mňa dosť škaredý kočík. Takisto nechápem, čo na ňom je také super.

cimage
10. júl 2023

Thule by som skor brala do prirody ako do mesta. Ale to bude znackou a cenou. Pred 10r frcali Bugaboo, Stokke, teraz Cybex a asi aj Thule. Kazde obdobie ma nejaky naj kocik, aj ked nemusi kazdemu vyhovovat.

tinkavvv
10. júl 2023

Thule su paradne kociky, kazdy ma iny vkus. Ja mam od nich thule spring a cyklovozik thule chariot. Nemam im co vytknut. Thule urban glide, ktory asi vidas je paradny do terenu, na sport a na snehu jazdi paradne. Mozno ti ludia okrem prechadzok v meste aj sportuju a vyuziju jeho terenne vlastnosti.
Kazdopadne kazdy nech si vyberie kocik podla toho aky sa mu paci, kde bude pouzivat...
Ak by som nemala velky kocik po prvej dcere (podobny thule glide), tak by som ho momentalne tiez kupila 🙂

zara248
10. júl 2023

Mam už deťúrence odkocikovane a mala som nie thule ale trojkolku a iný by som ani nechcela. Je to pohodlný všade sa s ním dostanete žiadne schody neboli prekážkou a skladny do auta atď. A že je nepekny tak to je určite vec vkusu podľa mňa je top úplne iný a v tom je tá krása akurát cena je vyššia ja som kupovala kociarik v zahraničí a do 200€ teraz sú ceny iné ale to nie len kočíky 🤣

jahodkaaa
10. júl 2023

Ja teraz sledujem tiež kočiare Thule, ale nie tie s tými veľkými kolesami ale taký klasický. Presnejšie Thule Sleek, bola som na neho pozrieť aj v kamennej predajni lebo na internete z fotky ťažko človek zistí aký je...a je naozaj krásny, pevný, ľahko sa s ním manipuluje a úplne jednoducho sa skladá.

nafka0483
10. júl 2023

Thule je ozaj kvalitna, poriadna znacka. Robia hlavne sportove veci, kociky vhodne do terenu, na behanie a pod., ktore naozaj vydrzia. To je na nich skvele 🙂

Dizajn he vec vkusu, mne sa napriklad vobec nepaci ten Stokke na "stracej nozke", co je (alebo bol) taky popularny 😁

river_song
10. júl 2023

Ja síce taký nemam a nemam ani skusenost, ale co som si vsimla v mojom okoli, tak ich maju vacsinou zeny sportovkyne, beh a tak podobne.. cize predpokladam ze su asi vhodne na nejaky ten teren, rychlost a cojaviem co.. proste pre aktívne ženy..

kitycat
10. júl 2023

Prejde kazdy teren, ale je tak velky, ze ostatne kociky nemaju sancu sa pohodlne zmestit v buse, na chodbe a i., takze ma sere vzdy ked s nim niekoho vidim 🤣🤣

biankaaaa
10. júl 2023

Tak Thule si nezvyknú kupovať ľudia, ktorí len tak rozmýšľajú, aký kočík by si zaobstarali... Vyberajú si ho aktívni rodičia, ktorí sa venujú behu, turistike a pod., pri takýchto záľubach je to určite voľba č.1. Zvláda úplne každý terén, je výborné ovládateľný aj jednou rukou a má ručnú brzdu, ktorá sa super hodí pri chôdzi dole kopcom

daniela2202
10. júl 2023

Ja by som také kočíky zakázala, dieťa má ležať na rovnom povrchu

tinkavvv
11. júl 2023

@daniela2202 a v thule lezi akoze na akom povrchu?

autor
11. júl 2023

@biankaaaa áno tiež som si to myslela že aktívnejší ľudia lenže ja vidím po meste aj tucnejsie ženy aj tatovia ktorý už majú čo to za sebou čo si ho berú len tak do mesta lebo proste Thule značka tak preto sa pýtam ..asi vravím ošiaľ no ..

tinkavvv
11. júl 2023

Prepac, ale tucnejsie zeny a tatovia, co maju co to za sebou nemozu travit cas aj v terene? Pripadne v zime na chate, kde je vela snehu? A aj keby nie, asi sa im paci....

nafka0483
11. júl 2023

Cize aktivny clovek a sportovec je len ten kto ma ukazkove dokonale telo? Hlavne ze ty vies ze si ho beru len tak do mesta... to si kvoli prechadzke v meste maju kupit iny kocik? Ak su v meste tak 10% casu a v terene 90?

rhodesian
11. júl 2023

Mne osobne sa Thule nepáči, mam doma Stokke aj na stračej nôžke aj trailz terain.
Ale musím povedať mala som možnosť vyskúšať si thule tu trojkolku (práve od tučnejšej mamičky 😉) a musím povedať že sa s nim super manipulovalo, bol lahučký, išiel krásne aj po snehu, bábätko v ňom spokojne odfukovalo. Jedine čo mi mamička vravela že niekedy sa s nim nezmesti do výťahu, ale inak s nim bola na 100% spokojná. Nekúpila by som si ho, ale za mňa je to tiež fajn kočík a oproti môjmu stokke terain bol určite o čosi ľahší.

triptamiiinka
12. júl 2023

@tinkavvv ahoj môžem sa opýtať kde si kupovala thule Chariot? chcela by som súrodenecky no ta cena je sialena že či sa oplatí ci sa dá zohnať aj spod ruky

tinkavvv
12. júl 2023

@triptamiiinka ja som kupovala novy. Chariot sport - tam sa daju odzipsovat aj bocne okienka a sklopit trochu do pololahu. A ratam s tym, ze ho potom predam za velmi dobru cenu. Tie bazarove su tiez neni najlacnejsie, je po nich dopyt. Skus pozriet na mtbiker.sk - je tam bazar, prvy cyklovozik sme nasli tam. Ten bol bazarovy. Ono su kvalitne, tak by som sa nebala kupit z bazaru.

suzy2508
20. júl 2023

@tinkavvv ahoj, ja som si akurát dnes kúpila Thule spring, si s ním spokojná? Prejde ti aj sneh? Bývame na severe, cesty v meste máme otrasné, ale tento 3-kolesový mi prišiel pre môjho 6mesačného ako vhodný kandidát. Nemáš problém s rozbitým chodníkom / cestou? Pýtam sa kvôli tomu, lebo kočík nemá poriadne odpruženie, tak či mi malého nejako extrémne nevytrasie. Inak sa mi kočík páči. Vyberala som medzi týmto a Baby Jogger City mini GT 2, ale Thule mi prišiel trochu viac elegantnejší a páčilo sa mi, že nemá dole stredovú tyč.

tinkavvv
20. júl 2023

@suzy2508 tazko povedat, co presne hladas. Uprimne, odpruzeny nie je. Takze v terene to hrka.
Ja ho mam ako vyslovene druhy kocik, skladny, nonstop v aute, na dovolenky. Sem tam ho ale vytiahnem aj u nas v dedine a zvladol aj luky a teren. Ale ak by som kazdy den mala s nim kocikovat, tak zvolim nejaky odpruzeny. Ja na take kocikovanie v lesoch a lukach mam este dalsie dva na vyber (thule cyklovozik a tfk terenny). Takze neviem, co presne hladas. Ale som s nim nadmieru spokojna, zatial mu nemam co vytknut. A hlavne sa mi naozaj paci. Ten baby jogger bol tiez vo vybere, ale vobec sa mi nepaci a nema polohovanie noh.

suzy2508
20. júl 2023

@tinkavvv dúfala som, že mi prejde mestské rozbité chodníky, trávu, v zime zasnežené. Inak s ním neplánujem ísť do terénu mimo mesto.

tinkavvv
20. júl 2023

@suzy2508 chodniky prejde v pohode, aj travu zvladol. Treba ratat viac s natriasanim, ale dceru to vzdy prave uspi a nevadi jej to. V snehu neviem ako chodi, kupila som az po zime.
S cim ma trochu problem su take riadne vytrcajuce macacie hlavy, ale zase tie su malokde 🙂

suzy2508
10. aug 2023

@tinkavvv malý je v ňom tiež spokojný, ale trochu som hotová z toho búchania zadných kolies, keď prejdeme cez prasknutý výmoľ (a že ich u nás v meste je). Je tam cítiť, že to odpruženie by vzadu bolo treba. A trochu ma desí, či v zime prejde normálne kamienkami posypané chodníky. Inak super kočík.

matulka82
26. sep 2023

@tinkavvv prosim ta, do akeho veku je realne vyuzitelny? Je dostatocne priestorovy aj pre 2-3 rocne dieta? Aj pod strieskou?

akbara77
26. sep 2023

Davova psychóza...každý chce.byt strašne iný a všetci sú ako stádo

tinkavvv
27. sep 2023

@matulka82 pre 2 rocne v pohode (tolko ma prave dcera), ale ja predpokladam, ze do 3 rokov uplne v pohode. My ho isto na dovolenkach vyuzijeme aj v neskorsom veku.

nickpick
27. sep 2023

mala som viac druhov kocikov a thule trojkolka je uplne naj, zvladne akykolvek teren, nech mi nikto nevravi ze kazda obec a mesto na SK ma tip top chodniky vhodne na kocikovanie, v BA su chodniky priam otrasne a jedine s thule som sa dokazala normalne pohybovat s jednou rukou na kociku, oproti thule vyzeraju bezne kociky opottebovane uz po par dnoch, vidno to hlavne na kolesach a dolnej konstrukcii kocikov, ci blato ci sneh, ci lesny chodnik thule je skutocne funkcny a stoji za tie peniaze, ked sa uz bavime o vkuse mne sa nepacia kociky s tymi zlatymi kridlami, to je akoze fakt trapne….mimochodom ja v nom vozim bez problemov aj 4-rocne dieta