icon

Cybex alebo Venicci

18. jún 2025

Ktorý kočík by ste si vybrali a prečo?

a_alexandra_a
18. jún 2025

Choď sa spýtať do predajne, ideálne do takej, ktorá nie je zameraná len na jednu značku, aké majú skúsenosti a koľko reklamácií majú.
Nám (v BA) takmer v každej predajni povedali, že Cybex kočíky sú veľmi reklamované, hlavne tieto novšie. Dávnejšie boli super, ale urobili si dobré meno a pri týchto nových ako keby šetrili na materiáloch a potom to aj tak vyzerá. Ak ti nejde iba o to, aby si mala Cybex iba preto, že je to imidžovka, tak by som zvážila iné možnosti. Ale určite tu nájdeš veľa mamičiek, ktoré nedajú na Cybex dopustiť.

mimisk
19. jún 2025

podla skusenosti ani jeden, obidva strasne tvrde kociky, rychlo sa povolia niti a potom vrzaju

katusik456
19. jún 2025
@a_alexandra_a

Choď sa spýtať do predajne, ideálne do takej, ktorá nie je zameraná len na jednu značku, aké majú skúsenosti a koľko reklamácií majú.
Nám (v BA) takmer v každej predajni povedali, že Cybex kočíky sú veľmi reklamované, hlavne tieto novšie. Dávnejšie boli super, ale urobili si dobré meno a pri týchto nových ako keby šetrili na materiáloch a potom to aj tak vyzerá. Ak ti nejde iba o to, aby si mala Cybex iba preto, že je to imidžovka, tak by som zvážila iné možnosti. Ale určite tu nájdeš veľa mamičiek, ktoré nedajú na Cybex dopustiť.

@a_alexandra_a presne tak, že už to nie ke čo kedysi… predala som vyreklamovany cybex beezy, konštrukcia des hrôza čo sa stalo po 3 mesiacoch občasneho používania. Vymenili za novú sle rýchlo som sa kočíka zbavila. Dizajnovo keď len tieto dva páči sa mi Venicci značka. Nepoznám ako fungujú ich kociky ale. Veľký s vaničkou a športovú časť mame roan som spokojná. A menší športový teraz nový espiro flame a úplne super.