Cybex alebo Venicci
Ktorý kočík by ste si vybrali a prečo?
podla skusenosti ani jeden, obidva strasne tvrde kociky, rychlo sa povolia niti a potom vrzaju
Choď sa spýtať do predajne, ideálne do takej, ktorá nie je zameraná len na jednu značku, aké majú skúsenosti a koľko reklamácií majú.
Nám (v BA) takmer v každej predajni povedali, že Cybex kočíky sú veľmi reklamované, hlavne tieto novšie. Dávnejšie boli super, ale urobili si dobré meno a pri týchto nových ako keby šetrili na materiáloch a potom to aj tak vyzerá. Ak ti nejde iba o to, aby si mala Cybex iba preto, že je to imidžovka, tak by som zvážila iné možnosti. Ale určite tu nájdeš veľa mamičiek, ktoré nedajú na Cybex dopustiť.
@a_alexandra_a presne tak, že už to nie ke čo kedysi… predala som vyreklamovany cybex beezy, konštrukcia des hrôza čo sa stalo po 3 mesiacoch občasneho používania. Vymenili za novú sle rýchlo som sa kočíka zbavila. Dizajnovo keď len tieto dva páči sa mi Venicci značka. Nepoznám ako fungujú ich kociky ale. Veľký s vaničkou a športovú časť mame roan som spokojná. A menší športový teraz nový espiro flame a úplne super.

Choď sa spýtať do predajne, ideálne do takej, ktorá nie je zameraná len na jednu značku, aké majú skúsenosti a koľko reklamácií majú.
Nám (v BA) takmer v každej predajni povedali, že Cybex kočíky sú veľmi reklamované, hlavne tieto novšie. Dávnejšie boli super, ale urobili si dobré meno a pri týchto nových ako keby šetrili na materiáloch a potom to aj tak vyzerá. Ak ti nejde iba o to, aby si mala Cybex iba preto, že je to imidžovka, tak by som zvážila iné možnosti. Ale určite tu nájdeš veľa mamičiek, ktoré nedajú na Cybex dopustiť.