icon

Cybex, Bugaboo alebo Thule

mapp
24. aug 2025

😆 Ahojte maminky. Som prvorodicka a neviem sa rozhodnut ktory kocik kupit. Vacsinou budem jazdit po mestskych chodnikoch, ale obcas vybehneme aj niekde na chalupu. Potrebujem nejaky univerzalny. Korytkove sedenie alebo klasika? Ktory sa najlahsie sklada? Kolieska vam ktore vyhovovali? Nejake blizsie info preco ano a preco nie. Co vam vyhovovalo na ako modely a co naopak nie. Uvazujem medzi Bugaboo, Cybex alebo Thule. Kludne sa rozpiste 😆 budem vdacna za kazdu radu.Vopred dakujem 🫶🏼

anonym_7f380a
24. aug 2025

Žiaden kočík nie je na všetko. Za mna treba aspon dva, každopádne vybrala by som si thule. Ak teda len jeden. Je síce veľký a ťažký, teda na cestovanie by som brala k tomu iný. Uvidíš, všeobecná rada neexistuje. Ja by som šla do thule a za pár mesiacov uvidíš, čo ti vyhovuje, a dokúpiš menší na cestovanie alebo vymeniš. Vystriedala som cca 20 kocikov a reálne na prvých 10 mesiacov som využila najlepšie thule, joolz aer+ na cestovanie a Cybex Mios na rychle prechádzky a do reštaurácie/kaviarne, nakoľko je to maly spratný kočík. Bugaboo sa mi vôbec nepáči a korýtko za mňa vôbec nie.

nyphadora
24. aug 2025

@mapp jeenoznacne bugaboo fox

janetinka27
24. aug 2025

@mapp ahoj, my mame len jedno dieta a kocik sme kupovali okamzite v kamennej predajni, cize vyber nebol extra, ale co nam prislo potom velmi prakticke, ze vajicko do auta pasovalo na kolesa od kocika.vajicko sa da roztahovat, cize dieta sa tam moze lepsie vystriet.ked sme behali s dietatom po doktoroch, obchodoch, na cesty, brali sme do kufra len kolesa a babatko sme vybrali z auta vo vajicku, vajce sme vystreli a nemuseli sme brat nikam vanicku.vo vanicke chodilo len na pesie prechadzky, nakupy atd
Tiez nam prislo fajn,ked sa vanicka/sportak dali otocit tvarou dopredu abo dozadu, sportak pokravoval na kolesa od kocika a dal sa s kolesami zlozit do placky jednou rukou
Ale vela ludi uz napr.ide do samostatneho sportaka, bo sportaky z dvojkombinacie sedia na povodnych kolesach, ktore su mohutnejsie
S kolesami od kocika som nepresla cezmnohe dvere, ze kocik musel ostat vonku, napr.pred obchodom