icon

Cybex Priam, skúsenosti?

lucka075
15. okt 2018

Ahojte zienky. Rozhodujem sa o kupu cybexu,
Trosku mam dilemu ci kupit wings,vie mi povedsat niekto ci sa tie kridla daju dat aj dolu? Idem kupivat iba sportovu cast a muz asi s tym von sam nepojde 🤦🏻‍♀️ A este jedna otazka pri podvozku trekking a all terrain je aky rozdiel?? Aj vyzorom?

ivkazba
16. okt 2018

@lucka075 výzorom sú obidva podvozky rovnaké. All terrain je aj do horšieho terénu, tie kolesá má hrubšie ako trekking. Krídla si nemyslím že sa dajú dať dole, ale je pravda že mňa ani nenapadlo skúmať či ich môžem dať dole keďže aj kvôli nim som ho chcela.

lucka075
autor
17. okt 2018

@ivkazba jeej no dakujem, lebo nikde som to nenasla. No uz mam mimu xari, maly ma dva mes a nevojde sa s fusakom. Takze toto bude druhy kocik, oplati sa investovat?spokojna? Dokedy ste vyuzili sportovu?teda ak uz mate vacsie babo 🙂

ivkazba
17. okt 2018

@lucka075 ja som sa k športovej časti nedostala, priznám sa, že neviem akú veľkú vaničku mám mima xari, ale podľa mňa nie malú. Kamoška mala v zime v priame s fusakom 7 mesačnú, ale každé dieťa je iné. Ak sa ti 2 mesačný nevojde s fusakom do mimi, tak podľa mňa ani do priamu. A to fakt sú neni malé kočíky. Ale možno @eliniatko vie rozdiel medzi mima a priamom. Ale podľa mňa treba na predajni vyskúšať ako sa ti tam malý zmestí, myslím do toho šporťáku.

lucka075
autor
17. okt 2018

@ivkazba no prave priam set lux ma sportovu cast uplne do lahu od narodenia, tam fusak vopcham aj s malym 😊 uz sme skusali. Do mimi mi ledva vosiel fusak, tak ju nechame na leto ako sportiak az. Len uvazujem ci wings alebo len priam

ivkazba
17. okt 2018

@lucka075 no do set lux verím, aj do normáleho by vošiel. Podľa mňa je to už iba potom o rozpočte. Ak ti je to jedno, tak potom si kúp ktorý sa ti páči.

veronikanellka171
20. nov 2018

Baby chcem sa opytat ma dva dni novy priam, sli sme von a ked som vychadzala na obrudnik tak praskaju mi akoby pruziny alebo taky divny zvuk.. je to normalne a rozjazdi sa ci to mam ist vratit?

lucka075
autor
3. dec 2018

@veronikanellka171 ano je 😊 trosku su celkovo tie cybexi rozhrkane 😂 aj ja mam