icon

Dá sa spinkať v golfovom kočíku Maclaren quest sport?

pimpulienka
19. jan 2012

Veľmi sa mi páči, len vraj tie 4 pozicie polohovania nezahrňaju aj polohu ležmo. Kamaratka ma odradza, že sa malinkej v ňom priležitostne nebude dobre spinkať.. Mate s nim skusenosti?

mici111
19. jan 2012

ahoj 🙂 ja som mala quest a prave kvoli tomuto som ho predala..inak je skvely, okrem teda pristupu do kosika, ale to je vec zvyku, to maju vsetky maclareny ..je to taky pololah, ako mala sa tam vyspala, ale stale jej hlavicka padala, tak som povedala nie..na prilezitostne spanie ok, ale nam ten lah nevyhovoval..

lleniak
19. jan 2012

Myslim, ze my mame tento Maclaren. Idealne na spanie to nie je, ale krpcovi je to jedno - ked spi, tak spi. Ked v nom mala bude spat len prilezitostne, nerobila by som si z toho tazku hlavu.

alcaf
20. jan 2012

Ja ho mam a malého ho v ňom uspávam a niekedy v ňom spáva aj počas dňa. Takze nam vyhovuje 🙂 ale poloha ležmo to nie je. Co mi vadi je ten pristup do kosika ale inak nemám výhrady.

mirka007
20. jan 2012

Ja mam 2 Maclareny mam aj Quest a mam aj Techno XLR
Quest pouzivame hlavne do auta a XLR tak na peso ked idem.
Quest sa neda dat uplne do lahu to je pravda ale to zalezi od dietata ake je ,ci mu to vyhovuje alebo musi byt uplne rovno ako svieca 🙂
Moj maly je takyze ten ked je unaveny tak je a hotovo a zaspal by aj po sediacky 🙂
Myslim ze ked je uz dieta vecsie ako 1 rok tak Quest kludne staci .