icon

Dáva sa do kočíka Bebetto Luca vložka?

zazu68
14. júl 2025

Ahojte, zatiaľ sme ešte asi chvíľu v hlbokej vaničke. Ale chcem sa opýtať dáva sa aj nejaká vložka do kočíka?

zazu68
autor
14. júl 2025

Mala som na mysli športovú časť

mimisk
Odpoveď bola odstránená
karlamon
15. júl 2025
@zazu68

Mala som na mysli športovú časť

@zazu68 v Luce je vyberateľná vložka v športovej časti, my sme inú nepotrebovali.. Keď sa to zaspinilo, pekne som to vyprala.. Potom som napríklad kočík vymenila za Petit a do toho som veru vložku potrebovala, to bola moja najhoršia kúpa 🙄

zazu68
autor
18. júl 2025
@karlamon

@zazu68 v Luce je vyberateľná vložka v športovej časti, my sme inú nepotrebovali.. Keď sa to zaspinilo, pekne som to vyprala.. Potom som napríklad kočík vymenila za Petit a do toho som veru vložku potrebovala, to bola moja najhoršia kúpa 🙄

@karlamon ďakujem áno, dnes sme to pozreli lepšie aj dali malého do športovej časti na skúšku. Ja som si myslela že tam bude treba vložku. A bola si spokojná s tym športovym od Bebetto?

karlamon
20. júl 2025
@zazu68

@karlamon ďakujem áno, dnes sme to pozreli lepšie aj dali malého do športovej časti na skúšku. Ja som si myslela že tam bude treba vložku. A bola si spokojná s tym športovym od Bebetto?

@zazu68 ja som celkovo s týmto kočíkom bola maximálne spokojná.. Či v meste alebo v teréne 👌 len sme ho vyrástli a malý mi ľúbil späť v kočíku tak sme museli vymeniť..ale teda Petit za mňa nie dobre 🙄