Do koľko stupňov používať zimný fusak?
Ked sa teraz oteplilo davate este zimny fusak ? A overal? Maly ma 4mesaice
Ja by som nad 10stupnov nedala zimny fusak ale overal hrubsi a deku.
Alebo nechat fusak ale tensiu vrstvu obliect.
Keď idete von ráno a u vás ešte mrzne (u nás bolo -4)tak by som určite dala. Teraz už bez fusaku by som šla, normálne obliecť, overal a deka, tá sa dá podľa počasia aj odložiť,ja som zvykla stále deku mať dolu v kočíku
no rano este prituhuje riadne to by som nechala. ale poobede ked aj slniecko svieti tak overal a hrubsia deka postaci 🙂
- az 0 do fusaka vo flisovej mikine a vlnenej ciapke
0-10 do fusaka v tenkej bavlnenej mikine a ma tenku bavlnenu ciapku
Od 10 ide do fusaka iba v bodynku+tenke leginy. Mne sa ho nechce obliekat bez fusaku. A bez ciapky. Ked bude viac tak budem rozopinat fusak :D, potom mu necham iba spodnu vrstvu fusaku a dam mu decku na mojkanie..Uz nech je teplucko 🙂)
Do 8,3stupna ale vlhkost max 72% a vietor musi byt juhozapadny nie viac ako 3m/s. Ani sa nedivim ze sa pytas anonymne. Tiez by som sa hanbila.
Kym mi deti nebehali a boli v podstate cely cas iba v kociku, tak som radsej pouzivala aj pri vyssich teplotach zimny fusak a menej som obliekla deti. Bolo mi to jednoduchsie ako sukat babatka do xy vrstiev.
U nas je dnes 8 stupnov, sice je slnecno ale sama mam vetrovku lebo dost fuka. Syn ma rok, je v kociku a ma fusak. Oblecenie ma bodycko a mikinu a leginy. Plus ponozky.
Ja mam napriklad taky fusak, ze viem nechat len spodok a zhora len zakryt, navyse ma len tenky flees zvnutra. Ovci sme tuto zimu ani nepouzili.
Tak ja som riesila tak, ze na jar, ked bolo tak teplejsie okolo 10 stupnov, nechala ten spodok a prikryvala dekou.
Ahoj, moje babo ma tiež 4mesiace a zimný fusak som už dala preč,ale náš je megaaa hrubý. Par krat mal fusakovu deku a na vrch kryt na vaničku ale kúpila som aj prechodný fusak a do neho ide v prechodnom overaliku
Mam 9m dcéru a zimný fusak máme stále. Ráno je zima, večer je zima. Cez deň, keď svieti slnko, jej dám do fusaku tenšie oblečenie.
To počasie je ešte veľmi zradné. Ráno je ešte kosa ,takže určite fusak áno. Môj má body,tepláky a keď ideme von dám ho do teplého overalu a v kočíku máme teplý fusak. Keď vyjde slniečko a oteplí sa ,tak mu zvyknem ten fusak odzipsovať a odkryť. Ale k večeru sa rýchlo ochladieva ,takže určite fusak treba. Napríklad minule svietilo slnko ,hrialo ale fúkal studený vietor ,to som ho radšej zababušila lebo aj mne bola zima. Veď sa riaď aj podľa seba trošku, skús len tak stáť a uvidíš či ti bude zima.

Keď som bola dnes ráno von, tak som dala aj fusak, u nás bola zima. Teraz už pôjdeme bez fusaku.