Dobrý športový kočík do 25 kg
Maminky hladam sportovy kocik :
Do 25 kg
Aby sa zlozil a hodil do auta rychlo
Oslovil ma NESKUTOCNE britax romer motion 4 plus
Ale nejde do uplneho seduale zevraj je nemotorny tazky
ale madlo ma vysoko aj siroky aj dlhy je bomba aj sietka velka cez leto.
Ja mam Britax b-motion 4 plus a som neskutočne spokojná(športovú časť som využila u oboch deti,).je jeden z najväčších co sa sedenia dieťaťa týka,zvládne každý terén,dobre sa mi s ním manipuluje(aj keď som dosť nizka),ide ľahko, lebo kolesa ma dosť veľké,strieška obrovska-dobre chráni pred slnkom aj vetrom.a to,že nejde operadlo úplne kolmo to mi nevadí,deťom by to aj tak nebolo pohodlné,ale čítala som dávnejšie,xe niektoré šikovné maminy si to vedeli nejak vylepšiť.za mňa je to top kočík.osobne som velmi rada,ze sme doňho išli,ked sme vyberali športový kočík,aj keď sa mi zdal k mojej postave veľký.pri druhom dieťati sme k nemu len vaničku dokupili.
@mama4444 mame tiež britax b motion 4 plus a nemenila by som. To , že je ťažký mi nevadí. Lebo prejde naozaj každý terén. Nemotorný nie je určite. Mne prišli nemotorné tie ľahké hrkalky, napríklad kinderkraft kedy sa ti kocik zasekava a kadečo možné, vtedy je nemotorny. Britax je za mňa kvalitný kocik. A to kolmé sedenie je dobre pre deti. Pripadne ak ti to vadí, das tam vankus. Madlo, že je vysoké tiež nie je problém. Priapdne môžeš na neho kúpiť miesto madla hraci pultik. Da sa naňho dokúpiť veľa doplnkov.
@mama4444 tiež ho mám a som spokojná.. je priestranný, áno je ťažší ale nemotorný určite nie.. ovláda sa perfektne.. to sedenie vraj sa dá nejak vylepšiť napr že to tam stiahneš opaskom alebo nejak tak.. niekde som to v diskusii videla, proste dá sa to doriešiť. Ja by som do iného kočíka asi ani nešla, fakt je dobrý

@mama4444 mam 4baby stinger, stal ma 174 eur. Spokojna. Ked sa nam zlomil petite&mars tak som potrebovala taky co hned mozem vziat z obchodu. Je do 22 kg, uplny lah aj sed, polohujem packou, nie povrazkami. Rucka dostatočne vysoká, strieska rozsiritelna, dobra manipulacia aj ked som tehotna. Za tu cenu spokojnost, aj mala donho hned sadla a bol problem ju odtiaľ vytiahnuť. Aspon ju nemam problem dat dnu ked potrebujem
Sklada sa tiez packou na madle. Ma aj nánožník, isli sme aj v uplnom dazdi a nepremokol