icon

Dokedy ste vozili vaše deti v kočíku ?

beatrix85
26. nov 2019

Mamičky zaujímajú ma vaše názory a skúsenosti dokedy ste vozili vaše detičky v kočíku (myslím zdravé). Ja som synčeka prestala voziť dosť skoro, lebo bol veľký a smiešny v kočíku, napriek tomu že mal len dva roky😊

sissy27
26. nov 2019

@beatrix85 necelý rok a pol, proste už nechcela. Samozrejme som ju tam občas nasilu posadila, keď bolo treba byť niekde rýchlo a včas, ale odkedy sa naučila chodiť v 14mes, tak kočík nechcela.

diewcatqoo
26. nov 2019

Asi do roku a pol. Syn nebol nikdy kocikovy typ a po tom roku a pol sa mi ho tam nedarilo drzat za ziadnych okolnosti. Plakal a vedel sa odputat a utiect odtial.
Priznam sa, ze obcas zavidim mamickam, ktorym deti spokojne sedia v kociari, mamky si tam vezu nakup a klebetia medzi sebou .... a ja pritom jak taka truba nesiem na chrbte v ruksaku tazky nakup, v jednej ruke odrazadlo a druhou rukou sa snazim nasilim udrzat dieta, aby mi nikde neutekalo 🙄😀

bubinko1506
26. nov 2019

Do 18 mesiacov. Potom uz kocik odmietali.

wodanka
26. nov 2019

@beatrix85 od roka a pol chodi už len pešo a veľmi mu to prospieva. Teraz má dva roky a nemá problém prejsť 3km

hdpe
26. nov 2019

Odkedy sa sám vedel odopnúť a vyliezť z neho. Mal niečo medzi 1,5 roka. Chodiť začal v 9- mesiacoch, takže kočík bol už pre neho utrpením neskôr.

beatrix85
autor
26. nov 2019

@diewcatqoo no takto to máme aj my. Tiež postupne od roku a pol prestávala v kočíku a v dvoch sedel naposledy. A ja s ruksakom na chrbte a odrážadlom v druhej. Len vidím matky aj po zoo čo chodili aj obchodoch aj kadekde inde, že veselo s veľkými deťmi aj stvorrocnymi v kočíku. Preto ma to zaujíma.

lucia147852
26. nov 2019

My do 2,5 pol ale nie pravidelne len na dlhšie trasy alebo keď sme šli na celý deň a ešte si v kočíku zdriemla.

sapetka
26. nov 2019

Vozim stale ma 2r5m ale kocik este pouzivame. Kedze chodime ma dlhsie prechadzky min 2+2km bez kociku by to este asi nedal

patka06
26. nov 2019

Naposledy sme mali kočík vonku krátko pred druhými narodeninami ..už pred tým asi pol roka slúžil viac ako odkladací priestor a na nákup ako pre dcéru, že by sa v ňom vozila.
Chodili sme denne cca 6 km pešo

babi81
26. nov 2019

@beatrix85 nasa ma 3,5roka a este sa odvezie ked sa niekde ponahlam, alebo ideme na dovolenku, v pohode sa v nom este aj vyspi.je to individualne.aj ked bola mala bud peso alebo locik nemozem ju nosit, koli problemom s chrbtom, takze este vyuzijeme.niekedy vezieme prazdny lebo ide stale peso, ale ak by bolo treba tak sam ako vratit domov.

andrea_82
26. nov 2019

@beatrix85 My tiez asi do cca 2 rokov. Mne prave pride cudne, ked v kociku vidim sediet velke dieta, ako ty pises, napr. stvorrocne.

terus00
26. nov 2019

Do dvoch rokov. Teraz najmladsi bude mat dva roky v decembri, tak kocik budeme pouzivat do jari a potom ho uz zrusime. Ale teda neviem si to teraz predstavit, chodit na nakup s tromi detmi a vlacit tasky. Teraz sme vsetko nalozili do kocika a ten odviezol. Ma to teda urcite vyhody

nice202
26. nov 2019

Do 2 rokov.

conspi
26. nov 2019

@beatrix85 syn kočík nechcel ani za svet od doby čo začal chodiť... Ešte nemal ani rok a vonku sme chodili na pešo 😂 kúpila som mu ale trojkolku v ktorej sa vozil rád a mne sa hodila keďže nákupy a iné veci sa s ním na rukách vybavovali veľmi ťažko

majamat
26. nov 2019

my sme uplny opak. dcera ani za svet chodit. vozili sme sa do 4r. no medzi 3-4r uz obcas presla aj peso. no v 3,5r jej diagnostikovali celiakiu a zrejme nevladala. bola drobna a stale sa do kocika zmestila.

henka123123
26. nov 2019

Ma 22 mesiacov a stale vozim a este dlho budem..ale uz len do obchodu lekarne posta a tak..a spava v kociku poobede..ale inak uz na prexhsdzky do parku a tak pesi..len neviem si predstavit vlacit nakup a aj jeho..takto mi to vyhovuje

majamat
26. nov 2019

@henka123123 no veru, kosik z kocika mi potom vlemi chybal. 🙂

lusyc
26. nov 2019

Moja skoro trojročná 10 kilová sa strašne rada vozí, tak ju vozím, v dvojkociku s mladšou. Prejde aj sama, ale tých rečí okolo. A keď je v kočíku, tak sa nebojím, že mi vbehne pod auto. A v škôlke som za 15 minút, netrvá mi to hodinu.

siska53
26. nov 2019

@beatrix85 nas ako zacal.behat, tak postupne som.kocik uz mala len na krizove situacie ( vzdor) a na nakup.. cize kedze zacal.chodit v 11.m... tak uz kocik bol.uz len na tieto pripady alebo ak som.sa ponahlala.
Ked sa narodila mala, v bugine sa vozil uz len vtedy, ak sme sa ponahlali k lekarovi a sla aj moja mama, lebo jedna tlacila.kocik, druha buginu, aj to naposledy, ked mal.2,5r..
Zato dcéra, ktora ma slabsi svalovy tonus, sa vozila v kočíku, ale.tiez po 2.r.coraz menej az do 3,5r.. ako som nastúpila do prace a ona do skolky presne v 3.r., boal.v nom.uz asi len 2x, tiez len kvoli tomu, ze sme sli k lekarke, ktora bola.daleko a ponahala som.sa..

Ale niektore dcerine spolužiačky sa vyvazali v kociku este aj ako vyse 4r..

beatrix85
autor
Autor odpoveď zmazal