icon

Dvojkočík Joie Aire Twin - skúsenosti

monika_p
1. mar 2017

Ahojte zaujima na ci niekto ma tento dvojkocae tbacky Joie a ako je s nim spokojni? Dakujem🙏

monika_p
autor
1. mar 2017

Konkretne joie aire twin pink and blue 😉

twin_mummy
1. mar 2017

My sme ho mali, maju ho aj ine mamicky v dvojickovskej skupine.. boli sme velmi spokojni nato, ze to bol golfac. 🙂

monika_p
autor
1. mar 2017

@twin_mummy dakujem s prosim ta pri vychadzani na chodnik kde nie je nabeh ale obrubnik nebol problem? Je tam nehaky stupacik kde si pomozes nohou a zodvihnes kocik? Zaujima ma hlavne ovladanie kocika .. 😉

twin_mummy
1. mar 2017

@monika_p ano, je tam, uplne v pohode vyzdvihnes, aj kolieska pekne spolupracuju.. nevyzera, ale je dost pevny 😊

monika_p
autor
2. mar 2017

@twin_mummy super dakujem. Este sa mozem spytat ze od kolkych mesiacov ste tam vozili deti? Moje maju 21 mesicov a 3 mesiace a teda ci to este nebude skoro tam vozit tu mladsiu...

twin_mummy
3. mar 2017

@monika_p vozili sa od 11 mesiacov, to sedie je skor pre uz sediace deti, neviem ako je mladsia zvyknuta, ale na nerovnom povrchu ju ponatriasa. Dovozili sa pred zimou v nom, lebo uz sa nechcu vozit vobec. 🙂

monika_p
autor
3. mar 2017

@twin_mummy hmm no uvadzaju ze vhodne od narodenia ze je to skoro lah ked sa to sklopi, preto sa pytam ci je to aj tak naozaj.. 😀 planujrm tak od 4-5 mesiacov ju uz v tom vozit.. tak uvidim