icon

Fusak Concord fusion Hug

mirka1611
29. aug 2013

Ahojte,
kto máte tento fusak , - ako ste s ním spokojné ? chýba vám na ňom niečo alebo vadí ? kúpili by ste radšej už iný ?
Ďakujem za rady 🙂

danielatn
30. aug 2013

@mirka1611 ahojcek, my sme mali tento fusak. Moja skusenost? VYNIKAJUCI. a to myslim vazne. Tym, ze sa dal dolu pri nohach odopnut, mohli sme ho pouzivat aj ked bol syncek uz vacsi. Teplucky, makky. Mozem len odporucat.

mirka1611
autor
30. aug 2013

@danielatn myslím tento (lebo teraz som si neni istá či je tento Hug..) http://fusaky.heureka.sk/concord-fusion-fusak-b... A do akého veku malého ti fusak vydržal zapnutý ? nemal tam pokrčené nožičky - bol dosť dlhý ? lebo po odzipsovaní tam potom už asi predsalen trochu fučí.. a vyuzivala si aj to stiahnutie okolo hlavicky?

danielatn
30. aug 2013

@mirka1611 hej, my sme mali len inu farbu. Prala som ho aj v pracke. Kocik s fusakom sme kupovali ked mal maly 8 mesiacov. Stiahnuty okolo hlavicky (ale len mierne) som ho mala vzdy. Viac ho to chranilo. Ako dlho vydrzi zapnuty je zavisle na velkosti dietata. Nas ho mal zapnuty este v dvoch rokoch veku - ked som chcela, aby to mal dolu uzatvorene, len som to na hlavicke povolila a trochu mu ho zosuchla.

mirka1611
autor
30. aug 2013

@danielatn pači sa mi ten fusak, a buducu zimu bude mať malý práve 2 roky, tak preto sa pýtam, dokedy mu to cca vydrží... ako si to riešila ked si ho dole odopla ? topánočky a tú pláštenku z madla kočíka ?

danielatn
30. aug 2013

@mirka1611 hej, topanocky mal vzdy a tu plastenku v zime aj ked snezilo.