Fusak Eisbarchen verzus Kaiser Thermo Aktion
Viete mi poradiť ktorý fusak je lepší na zimu a ktorý by ste zvolili?
My máme Eisbarchen, akože je teplý, dosť veľký a tak, ale tá vrchná látka sa mi tam, kde je zošívaný začala trhať, hlavne pri hlave, kde sa sťahuje gumička. Akože nie je to chyba, že by sa nedal používať, ale tak škrie ma to . . . už by som si asi vybrala iný, aj keď neviem, či by som za tú cenu zohnala . . .
@ajusha248 ahoj, este stale si sa nerozhodla? 🙂 🙂 Mne uz dnes prisiel domov eisbarchen je uzasny!!!! 🙂
@linda20111 este stale rozmyslam do toho som nasla kaiser a uz som sa nevedela rozdodnut 😕
ahojte, fusaky Kaiser mame este stale za akciove ceny, najpredavanejsi je Iglu Thermo Aktion na rozdiel od ostatnych Kaiser ma 100 cm, nema prekrytie zipsu a nema protismykovu upravu.
Ostatné (Iglu, Multifunktion, Jooy, Dommi) - maju 105 cm, prekrytie zipsu aj protismykovu upravu zozadu, aby nepadal v kociku. Skladom mame mnoho farieb, tento rok su mnohe novinky vo fusakoch Jooy. Farby su naozaj krasne.
Vsetky fusaky su teplucke.
caute baby, ak by niektora predavala, tak kupim fusak kaiser iglu, farba aqua vo velmi dobrom stave. kontakt cez IP. dik 🙂
@evamarket24 Dobry vecer.Prosim Vas,aky je rozdiel medzi iglu a aktion?Dakujem
@barborka27 dobrý večer, Thermo Aktion na rozdiel od ostatnych Kaiser ma 100 cm, nema prekrytie zipsu a nema protismykovu upravu. Iglu ma 105 cm, s prekrytim zipsu, a protišmykovou upravou. Tento mesiac mame na fusaky Kaiser akciu a k fusaku zdarma získate aj Bübchen krem do zleho pocasia.
Staci si vybrat model a v nom konkretnu farbu. Vacsina skladom, ihned k odberu, dalsie pridu zaciatkom buduceho tyzdna.
Ja som pri oboch pouzivala Eisbarchen, velka spokojnost. Jedna bola narodena koncom augusta, druha zaciatkom novembra, takze ako babatka cez den spavali na balkone pekne zababusene aj 3-4 hod. 🙂 Nad hlavou su take snurky a stymi sa da priviazat ku kociku, takze ked vacsie dieta sedi ta sa to nesmyka dole. Pouzivala som ho naozaj vela pri 2 dievcatach a nie je vobec poskodeny.

mam doma kaiser iglu a max spokojna!!!