icon

Golfový kočík pre deti do 20 kg

barborik3
20. máj 2018

Baby prosim poradte mi golfovy kocik,ktory je vhodny pre deti do 20kg. Pripadne aj do 25kg. Dakujem za rady 😘

nellita
20. máj 2018

@barborik3 skus dema,nie je drahy a lahucky kocik cca 5,5 kg,spratny akurat neda sa dat uplne do lahu,ak chce dieta spat,aspon ten co mam ja,sice ho uz nepouzivame ale bola som s nim spokojna

barborik3
autor
20. máj 2018

@nellita Dakujem za radu.ale ja som tym myslela,aby mal kocik max. nosnost 20kg. Teda aby bol vhodny aj pre vacsie dietky 😊

nellita
20. máj 2018

5,5 vaha kocika po zlozeni,mozes tam.posadit aj vacsie dieta,moja ma cwz 16 kg a v pohode

zdencaaaa
22. máj 2018

Neviem ci je golfovy kocik s takouto nosnostou, my mame doma Elodie kocik a som maximalne spokojna, dcerka ma 100cm a 14kg

ivkakaska
17. jún 2018

Baby jogger vue alebo vue lite, je do 25 kg, polohovanie do lahu, otocny v oboch smeroch, lahky

anulienkalenka
28. sep 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

ktorý obchod je na športove, golfove kočiky najlepší? Kde sa dau kupit najlepšie a cenovo dostupne kočiky? Idelane v Bratislave