Hauck Travel N Care Plus: Pomôže podložka proti šmyku?
Ahojte, kúpila som dcérke cestovný kocik, spratnejší aj do kufra, len nejak nerozumiem prečo sa mi dcéra nejak stále zošmykava dole, chrbtova opierka sa nedá dvihnúť kolmejšie, sklon tam je stále, sedacia časť asi nieje dostatočne hlboká, a dieťa sa mi stále šmýka nižšie, akoby do ležia , máte niekto podobnú skúsenosť s kočiarom Hauck Travel N Care Plus? Pomôže nejaká podlozka? Ďakujem
@dally55 ahoj, prosím chcem sa spýtať na tento kočík, že ako si s ním bola celkovo spokojná? Zvažujem jeho kúpu kvôli dovolenke k moru.
A to šmýkanie dcérky z neho, vyriešila ta podložka? Mne príde ten materiál taký šmykľavy z fotiek.
Ďakujem 🙂
@vandica nakoniec som neriesila ziadnu podlozku, proste sme kocik nejak prirodzene prestali pouzivat, chodila peso,
celkovo to bol dobry kocik, prakticky, len to ze sa nam zosmykovala dcera, tomu nerozumiem doteraz, podobne skusenosti som nevidela nikde k tomu kociku
@vandica nakoniec som neriesila ziadnu podlozku, proste sme kocik nejak prirodzene prestali pouzivat, chodila peso,
celkovo to bol dobry kocik, prakticky, len to ze sa nam zosmykovala dcera, tomu nerozumiem doteraz, podobne skusenosti som nevidela nikde k tomu kociku
@dally55 ďakujem 🙂 už som kúpila iný.

@dally55 ahoj, prosím chcem sa spýtať na tento kočík, že ako si s ním bola celkovo spokojná? Zvažujem jeho kúpu kvôli dovolenke k moru.
A to šmýkanie dcérky z neho, vyriešila ta podložka? Mne príde ten materiál taký šmykľavy z fotiek.
Ďakujem 🙂