icon

Inglesina Avio 2011, 3 kombinácia. Ste spokojný?

agatulka
23. jan 2011

Ahojte, ma niekto skusenosti s pouzivanim tohto kociara? Velmi sa mi paci, no u nas ho nikde nepredavaju, tak si ho nemozem nazivo pozriet. Pouziva ho niekto a je s nim spokojny? Myslite si, ze sa budu dat vyuzit vsetky 3 casti? Nie je nahododou hlboka vanicka prilis mala?
Dakujem za postrehy

emamamamu
7. jan 2012

ahoj, nevite, jak jezdi tento kocarek po "kocicich hlavach"?
mame beecko a ten sebou teda strasne triska, do nej bych miminko nedala 😅

ikarkulka
9. jan 2012

@emamamamu myslím, že po kočičích hlavách jezdí všechny kočárky víceméně stejně, prostě skáčou a drncají. avio není výjimka.
s beečkem jsem na kostkách teda nejezdila, ale celkově mi přijde víc odpružené. možná že na těch kočičácích pak i víc lítá, že je takové houpavější.
avio prostě tak nějak normálně. nevím, jak líp bych ti to popsala. mně se ta jízda na kočičích hlavách s aviem zdá snesitelná.

lenocka23
9. jan 2012

@emamamamu suhlasim s @ikarkulka citis, ze ides po nerovnom povrchu, ale da sa... nas maly pri tom obcas aj zaspal... 😉 ale myslim ze s akymkolvek kocikom by si po tych macacich hlavach isla opatrnejsie... 😉 🙂

emamamamu
10. jan 2012

@ikarkulka @lenocka23 no nas casual na kostkach nedrnkal, ale ten byl na rozpoadnuti asi po pul roce jezdeni..🙂))
a vybrat si kocarek s velkyma nafukovacima kolama, aby mel kolem 10kg je asi nerealne.. 😕

ikarkulka
10. jan 2012

@emamamamu no jo, jenže casual je spíš sporťák (představuju si teda, že myslíš něco jako S4, ne downtown apod.), kdežto avio spíše golfky.
naše teutonia na kostkách taky nedrnkala.

k té kvalitě casual se ani nevyjadřuju, jednak je to mimo téma, a druhak to fakt ani nemá cenu komentovat 😀

máš ještě něco ve výběru kromě avia? nebo nějaký požadavky kromě nedrncání na kostkách? 😀

emamamamu
10. jan 2012

@ikarkulka no ja vim, ze je to jiny level, ja jen poukazovala na to, ze jsou kocarky, co na kocicich nedrnkaji:.))))))
mam v merku jeste Chameleona, ale bee mi prijde taky takovy smejd, ze nechci zas narazit:/
jinak mam pozadavky aby byl co nejlehci, mel hlubokou korbu a neskakal na tech hlavach. Vybiram uz tri roky a nikdy nevymysli kocarek, co by se dal pouyivat v beznem zivote😀

ikarkulka
10. jan 2012

@emamamamu tak já myslela ty golfky a lehké sporťáky, že drncají skoro všechny. klasické sporťáky, trojkombinace s tím většinou problém nemají 😉

tak srovnávat cameleon a avio asi moc nejde, to je úplně něco jinýho. jestli váháš mezi avio s hlubokou a cameleonem, tak bych volila cameleon. ale to se případně zeptat spíš v diskusi o něm.
nevim no. my měli teutonia mistral s, neskákal, jízdní vlastnosti perfektní, ale už bych do něj nešla, už jsem si zvykla na lehčí (a "vzhlednější") kočárky.
na další dítě chci jít právě do toho cameleona. 😅

emamamamu
10. jan 2012

@ikarkulka no ja chci kocar tak na pul roku, u chameleona se mi vubec nelibi ten sportak😅
avio se mi libi, ze je lehky a s hlubokou, ale asi to taky nebude zadna vyhra. Leda se prestehovat..😅
(a Chameleona jsem pozorovala ve meste a drncaaaa😀)
ale diky. Kdyz Avio drnca, to si rovnou muzu nechat bee.. 😖

kocicinka
10. jan 2012

@emamamamu omlouvám se za OT, ale Jané slalom by ti nevyhovoval? Já s ním jezdím na kostkách už dva roky a ani nevím, že po nich jedu.
Sousedka má Inglesinu zippy a ta hrká. Když jedeme spolu, tak se skoro neslyšíme.Taky jí brzy odešlo kolečko. Ale jsou to taková ta zdvojená.

ikarkulka
10. jan 2012

@emamamamu mně se taky nelíbil, teď jsem z něj unešená,
koukám, že čekáte trojčata, tak na to je ti stejně avio na houby 😀
prostě avio drncá normálně, tou výměnou by sis asi nepomohla 🙂 já teda myslim, že nesnese srovnání ani s bee, podle mého je bugaboo úplně jiná úroveň než inglesina, ale to je jen můj dojem. na avio nedám dopustit, ale to asi proto, že jsem od něj nic extra nečekala, máme ho jen do počtu. nemůžu na něj nadávat, splnilo moje požadavky, ale kdybych měla vybrat jen jeden kočárek mezi bee a avio, vyhrálo by bee.

@kocicinka myslím, že slalom je taky dost těžký. ve srovnání s tím, co uvedla emamamamu.

emamamamu
10. jan 2012

@ikarkulka ja si s bee ted prijdu jak nejaky social😀 fakt je uplne vymlety a rozhrkany, rozbita striska, vrze kolecko..😀
vozilas bys v bee novorozence?
@kocicinka dekuju, ale slalom je asi tiha. To bych si nechala rovnou casual:-/

emamamamu
10. jan 2012

abych nebyla uplne OT, Avio se mi hrozne libi, chtela bych na nem videt jen pozitivni veci, ale nechci si zas natlouct kokos..nebo spis miminku😀

ikarkulka
10. jan 2012

@emamamamu jde do úplnýho lehu, ne? s tou vložnou taškou mi to přijde v pohodě. ale ty čekáš v červnu, to nevim, jestli by mu tý tašce (i bez vrchního dílu) nebylo vedro.
a bez tý tašky (jen ve sporťáku) asi ne.
malýho jsem v teutonce vozili taky ve vložný tašce, neměli jsme tu klasickou korbu. ta vložná taška teutonia má pevná záda, netuším, jak je na tom bee taška.

fakt bych ti ráda poradila nebo spíš řekla - jdi do něj. ale mám pocit, že jestli jezdíš denně na kostkách, tak i to avio bude za chvíli rozhrkaný. ono dneska asi žádnej kočárek moc nevydrží, zvlášť takhle 😒 😅

emamamamu
10. jan 2012

@ikarkulka diky, mne fakt stacil ten dovetek. Nebudu najivni. Za usetrene prachy si koupim..............😅 neco pekneho😀

lenocka23
11. jan 2012

@emamamamu my ked sme vyberali druhy kocik, mali sme v oku bee a este jeden, ale nakoniec sme na predajni vybrali avio... bee sa mi pacil na obrazkoch ale nazivo mi to prislo ako stolicka s ruckou... 😉 a ked som ho stretla v nakupnom centre a este aj tam hrkal... bol hned mimo... 😉 Avio pouzivan denne a som spokojna.. (aj ked ma svoje muchy ako kazdy kocik) no a pri vybere bee/avio u nas rozhodla aj cena.. nebola som ochotna dat za kocik skoro 800€ ked mal maly uz rok a pol... 😉

ikarkulka
11. jan 2012

@emamamamu a vlastně se tě chci ještě na něco zeptat, když máš to bee. já jsem byla označena skoro za kacířku, když jsem to vyslovila 😀
nepřipadá ti avio trošku jako bee? 😅

veronika1610
15. jan 2012

@ivanka.7 čítam, že bývaš asi v podobnej bytovke ako ja, ja tiež riešim aký kočík, teraz mám podvozok v kufri auta a vaničku len nakliknem, to sa dá, ale keď budeme v šporťáku, chcem kúpiť nejaký menší. Našla som graco quattro tour deluxe, ale ten je na knap, potom peg perego pliko, šírka 58, inglesina zippy, šírka 53 a tento avio. neviem sa rozhodnúť, ty si čo vybrala?

ivanka.7
17. jan 2012

@veronika1610 Ja nemozem mat vanicku v aute, pretoze nim chodi manzel do prace 🙂 tym pre mna vypadava zippy, lebo to je len sportak; graco je na knap presne tak, navyse som este ziadny nevidela nazivo... zatial to vyhrava avio.

veronika1610
17. jan 2012

@ivanka.7 zippy je aj vanička aj autosedačka, včera mi to teta ukazovala v katalógu. inak videla som avio naživo, všetko super, ale podľa mňa maximálne do 2 rokov, šporťáčik je fakt malý. aj malý košík dolu a koliesko sa zaaretovalo hneď ako som s ním prešla 2m, ako baby píšu.
http://www.inglesina.com/en/collection/converti...
http://www.kocikovo.sk/product/inglesina-zippy-...

ivanka.7
17. jan 2012

@veronika1610 Boli sme dnes neplanovane v auparku pozriet to Perego Pliko - rozne verzie a pacilo sa nam, takze mozno pojdeme do toho.

S tym Aviom a aretovanim tomu uplne nerozumiem (teda chapem o co ide), lebo ja som s nim na Expo dieta a rodina chodila asi 10 minut a vobec nic, tak neviem 🙂

V kazdom pripade pojdeme este pozriet to Avio a potom sa rozhodneme asi medzi Aviom a niektorym Plikom.

lenocka23
17. jan 2012

@veronika1610 urcite nesuhlasim s tym ze avio je max do 2 rokov..nas ma dva roky a miesta na hlavku tam ma este pozehnane.. aj na sirku je to v poriadku, teraz mame zalozeny fusak a v poho sa tam aj vyspi... a kosik tiez nie je maly, su aj mensie... 😉 🙂

veronika1610
18. jan 2012

@ivanka.7 mali sme pliko, ale pred 14-timi rokmi a dosť sa rozhrkalo, neviem, možno už robia lepšie, inak v pohode kočík, ale zippy sa mi zdal pevnejší

veronika1610
18. jan 2012

@lenocka23 myslela som skôr na dĺžku, niekto to tu meral, vraj 80cm a keď má 3-ročné dieťa 100-105cm, tak mi vychádza, že posl. pol rokabude dirťaťu trčať takých 20cm, čo je dosť hlavne pri spaní, bude mať ohnuté kolienka. potrebovala by som trojročného figuranta do predajne 😀 a s tým košíkom jasné sú aj menšie, ale zippy aj pliko majú väčší. ale najkrajší je jednoznačne avio 🙂

ivanka.7
18. jan 2012

@veronika1610 tieto vcera vyzerali pevnejsie, aj sa tam daju vybrat rozne koliecka (dvojite aj loziskove), aj konstrukcia vyzerala ok, plus maju samozrejme zaruky a davaju nahradne "vozidla" keby si nahodou o svoje prisla na nejaky cas kvoli pripadnej oprave. Chlapec (muz), ktory bol v predajni, vyzeral rozumne aj doveryhodne, robi tam styri roky a mojho muza celkom presvedcil (a na to ja dam, lebo moj muz je prakticky clovek, ktory sa nenecha len tak 🙂).

Ale mne sa najviac tiez paci Avio 🙂 tak sa pojdeme este raz pozriet aj nan, dame si to dohromady funkcnost, variabilita, moznosti, cena a nejako sa rozhodneme 🙂 (musim povedat ze ma trosku nalomila vanicka s kitom, pretoze by sme chceli ist v sept. na dovolenku autom a asi by som nebola uplne nadsena vajickom na dlhe hodiny - ale niekde som citala ze aj vanicka Inglesiny sa da dat do auta ako autosedacka...).

veronika1610
18. jan 2012

@ivanka.7 mám nový objav, teutonia cosmo, ešte som nevidela naživo, ale vyzerá super, šírka 57!

ivanka.7
18. jan 2012

@veronika1610 Ten som tu už niekde riešila (alebo skôr v obecnej téme kočíkov 🙂), ale je drahý no 🙂 ale je v užšom výbere, keby sa nám z nejakého dôvodu nepáčilo ani pliko ani avio 🙂
ale myslím, že tu sme už dosť mimo tému 🙂

veronika1610
18. jan 2012

@ivanka.7 založíme novú? že "malý výťah"? 😀 tak keď nájdeš ešte niečo, pošli do odkazov 😉 a fakt je drahý, pozerám práve ojazdené

fafetka
28. jan 2012

něco pro všechny nové majitelky Avia 😵

https://www.youtube.com/watch?v=qPJ_O6BGYsU
domika007
27. feb 2012

baby neviete poradit aky je vahovy limit na sportak avio? 😕

fafetka
27. feb 2012

@domika007 jde o to do kolika let chceš to dítě v tom kočáru vozit 😉