Je cena 500 eur primeraná za Cybex Priam 4.0?
Ahojte, čo mysite je cena 500€ okej za cybwx priam podvozok 4.0 kupovaný v roku 2022 čiže už nie je v záruke ale je v super stave minimálne škrabance akurát košík vyblednutý (bez hlbokej vanicky) so športovým sedením poťah tmavomodry nezničený žiadne chyby nemá ? Nejde mi o to na ňom zarobiť alebo vytrieskat co najviac € ale zas predať ho za cenu primeranú stavu a tomu ze už nie je v záruke
vyskusat mozes, a podla toho ci budes mat zaujemcov, alebo skor nebudes, mozes neskor cenu upravovat.
ale teda co som zbezne prebehla google, tak od cybexu ak iba sportak, do 500e vies kupit cisto novy 2025kovy v akcii.
takze isto by som nekupovala za 500e z bazaru pouzivany 2-3 rocny kociar, a este bez akejkolvek vybavy.
Na pouzivany kociar za taku cenu by som ocakavala tip-top stav, plus full vybava, teda vanicka, sportak, plastenky na oboje, pripadne destnicek ako doplnok na leto, a kludne aj vajco k tomu.
Určite by som nekupovala kočík z druhej ruky za 500e
@nynia
@petronellla87
No tieto kočíky bežne po toľko idú a pýtala som sa na názor ohľadom ceny hodnej stavu kočíka a nie ci by ste kúpili alebo nie 🙂
@elanor ďakujem ale to zrejme pozeráš niečo zle pretože nový športový cybwx priam ide od 1000€
Cena toho kočíka nového v roku 2022 bola 850€ za podvozok a športový poťah v modrej farbe bol kúpený par mesiacov neskôr za 199€ tým pádom som s cenou šla o niečo viac než polovicu dole
Daj sa do Cybex bazár skupín ma Facebooku a tam uvidis reálne ceny, za ktoré sa tieto kociky predávajú. Ale 500€ je úplne v pohode cena. Mňa takmer toľko stal len poťah 😃 takže za 500€ by som kúpila, keby taký chcem/potrebujem.
@elanor ty rozprávaš možno o nejakom baliose, ale to ani ten za 500€ nový nekúpiš. Zrejme tomu nerozumieš, pretože priam sa nepredáva tak ako poľské kociky, že všetko dokopy za 5 korún. Musíš si všetko kúpiť zvlášť, je to politika značky. Len vajíčko a isofix stojí bežne 500€ (nehovorím o základných modeloch).
@malaopicka ďakujem vies mi prosím poslať screen ? Neviem o aké skupiny sa jedna, áno samozrejme ak máš nejakú z limitiek poťahov tak to je iná pálka ja mam ale obyčajný ten tmavomodry ale ako naozaj v perfektnom stave kocik staraný 😁 dokonca na madle som nikdy nemala zavesenu žiadnu tašku ani malý organizer madlo je preto minimálne rozkyvané
@elanor
Presne tak 🙂 ťukla som si to a cena dnes za to co som ja kúpila viac než dva roky dozadu je stále rovnaká 😁
Dobre napisem to inak cena nie je hodna stavu toho kociara ked uz nie je v zaruke. Nemyslela som ani prvy komentar, ze je to vela a preto by som nekupila ale radsej by som si priplatila za novsi v zaruke ako za taky. Alebo iny/od inej osoby z bazara keby bol za 500 ale v zaurke.
Podľa mňa ho za 500€ v pohode predáš 🙂
Cybex SK BAZÁR, Cybex PRIAM&MIOS, Cybex BAZAR sú asi najzaujímavejšie 🙂
@malaopicka ďakujem pekne, idem sa pridať
@malaopicka mne to vysvetlovat nemusis. Mali sme cybex doma. A nie jeden.
@autorka je suma fuk za kolko si ho kupila ty.
Otazne je za kolko ho dokazes predat.
Lebo sice pre teba ma tu hodnitu, ale pre druheho uz pouita vec taku nema. To si radsej "kusnem" do jazyka, prihodim daku tu zelenu a kupim si novy v zaruke.
Skus. Podľa mňa ho za tu cenu nepredas ale určite by som to skúsila 🙂
@elanor tak potom nechápem tvoj komentár, lebo musíš vedieť, že za 500€ kúpiš prd makový a nie kompletný kočík.
Jedina cesta,ako sa dozvies, ci je cena primerana,je zverejnit inzerat.Ked to spravis,uvidis v priebehu par dni,ci budu ludia volat alebo pisat.
Prajem vela stastia🍀
@malaopicka za 500 dokazes kupit sportovy kocik, tak ako ponuka ona. Ja nikde o komplet vybave novej z obchodu za 500e nepisem. Trosku citania s porozumenim.
Z jednoduchsej rady, ale dokazes. Ak niekto nema prachy, a naskriabe 500e, tak za tu sumu je pre neho vyhodnejsie ist do noveho v zaruke, sice menej "luxusnejsieho", alebo noveho, nez kupovat takmer 3 rocny pouzivany kociar z bazaru.
daj foto mna by odratil ten vyblednuty kosik
@elanor ona sa pýta na Cybex priam, takže všetko ostatné je irelevantné.
Autorka ak budeš chcieť, kľudne napíš správu, poradím ti k tomu predaju nejaké drobnosti, čo by vedeli pomôcť a tipy 🙂 mám už aké take skúsenosti 🙂
@malaopicka z pohladu kupujuceho teda rozhodne nie.
Ja som predala cybex 3.0 pred rokom a pol - športiak a vanička v top stave za 1000€ 🤷🏻♀️ určite sa za 500€ minie za chvíľku
Ja osobne nechapem tie ceny, ked ty kupis za 1000 a predas za 500. Ty mas za 500 novy a niekto za 500 stary este s vyblednutou strechou. Nieco stare ma byt urcite za nizsiu cenu ako len polka dole. Nechapem, ako to niekto kupi
@katka533 vyblwdnuty je spodný košík nie strecha, to je veľký rozdiel a všetkým ďakujem za komentáre. Kpcik bol behom hodiny predaný a ozvali sa 4 záujemkyne 😊 k jeho stavu som dala perfektnú cenu, prezrela som si veľa inzerátov a predávajú tieto kočíky v ovela horšom stave za vyššie ceny a vedia ich predať. Niekomu nevadia drobné chyby ale chcú proste tento kocik za menej a mat ho od niekoho kto sa staral a len po 1 dieťati je súčet ja by som s tým problém absolútne nemala 🙂
Vravela som, ešte si aj lacno dala 🤷🏻♀️😁 značka je značka… ten cybex sa jednoducho oplatí, vozila si v parádnom kociari dieťa a ešte si aj skvelo predala. Fantázia 😊
@simonad7 veru znacka sa stále preda teraz mi je až ľúto ze je predaný najradšej by som si ho nechala žiaľ syn už povyrastol a viac chodí popri kočíku ako v ňom 😅
a chceme niečo ľahšie a spratnejšie take len na presuny tanze prišiel čas rozlúčiť sa 😁
Skús kuknúť cybex eezy s plus 2, my sme priam vymenili za tento - skvelý bol, syn spával v ňom obedny spánok dlho dlho 😁

Ja za 500 pouzivany by som nekupila. Este keby bol v zaruke tak by som porozmyslala ale takto ani to.