Je kočík Cybex Balios S Lux na dedine vhodný?
Ahojte baby, riešime akurát kočík.. Bývame na dedine, cesty a chodníky sú tu však ok. Úplne som sa zamilovala do tohto kočíka. Máte ho prosím niektorá? Ako ste s ním spokojné? Myslíte že je to dobrá voľba? Ďakujem.

@wishes a ako sa ti zdá na prvý pohľad prosím ťa? vojde ti dnu aj fusak? 🙂 Nevideli sme ho ešte naživo (ak nerátam bežne na ulici), ale pri tomto som ochotná to aj risknúť, haha 😂 neskutočne sa mi páči.
Ja ho mam je top obratny spratny lahucky
aj mne sa pacil ten maslovy, ale z praktickeho hladiska som sa toho trochu bala, nechcem byt otrokom kocika 😂😂 inac, ani ja som ho nevidela nazivo pred kupou a uz som nevedela co, tak som to riskla a kupila 😀 zda sa mi byt v pohode, lahky, prakticky a k nemu som zakupila fusak cybex snogga 2, ktory sa tam bez problemov vojde ( ja mam cierny, ale tebe by sa tam hodil hnedy) 😀
neskor do sportovej casti chcem urcite este riesit nejaku podlozku 🙂
Podľa mňa je dobrý pre deti ktoré sa narodila po zime. Mu sme ho mali pre augustové dieťa a v zime sme museli používať športovú časť lebo do vaničky sa nevošiel s údajom ale to už mal 68 veľkosť pre bábätko čo sa narodí teraz je to určite dobrá voľba 🙂
Ďakujem žienky, veľmi ste ma potešili 🙂 Risknem to teda 😂

ja ho mam ale v modrej 😍 o mesiac mam termin porodu, takze sa tesim, ked ho uz konecne vyuzijem 😊