Je lepší kočík Mima Xari alebo Cybex Jeremy Scott?
Ahojte, viete mi poradiť ktorý kočík je lepší?
Neviem sa rozhodnúť medzi Mima Xari, alebo Cybex Jeremy Scott, obidva trojkombinácie.
Tieto dva som si zatiaľ vyhliadla.
Mima xari ma zaujal hlavne kvôli tomu, že sa s ním ľahko narába a je cenovo lacnejší ako Cybex, čo som si pozerala na nete.
Prosím, máte niektorá skúsenosti s týmito kočiarikmi?
Poprípade mi poraďte niečo aby bolo dizajnovo ako tieto dva ak máte skúsenosť s takým.
Ďakujem 😊
Mima je hlavne strašne mala a fakt s nou len do obchodaku na promenadu ... Na stokke si nepozerala ?
@denkabemommy ďakujem, no skôr do mesta a na take bežne prechádzky, keďže mám termín až v septembri a to už bude pomaly jesen a zima tak moc sa nebude dať hocikde chodiť ako v lete, preto som nerozmyslala na ďalšie leto, to by som si kúpila potom iný keď maly bude vacsi a bude sa chodiť na dovolenky a podobne 😊
@denullllka na zimu skôr cybex už len podľa kolies..
@denkabemommy ja mám termín v novembri a rozhodujem sa medzi seed papilio alebo bgb fox 🙂
@denullllka my mame cybex priam a som s nim super spokojna, vybrali sme ho aj kvoli bezpecnosti vajicka podla testov. Mne sa len ta edicia Jeremy Scott s kridelkami nepaci ale to je jedno vkus mame kazdy iny 🙂 Vybrali sme nakoniec sedu s rosegold podvozkom. Kocik sa velmi dobre a lahko ovlada aj jednou rukou, vanicka je dost velka takze v zime tak pekne zmestis hruby fusak co ti padne dobre lebo malicke bude uz januar/februar vacsie tak aby sa tam netlacilo. Je aj relativne lahky a podvozok sa da dobre zlozit a nezaberie skoro cely kufor v aute ako napr stokke. Ak sa ti paci kombinacia zlaty podvozok a cierna tak ju maju aj mimo limitovanej edicie, je tam maly rozdiel a teda nema kridelka a to je potom trojkombinacia z cca 1500e
@natalala presne pre ten som sa rozhodla aj ja nakoniec a ten rosegold je veľmi pekný a aj prakticky 😊 tak konečne som vyriešila, že aký kocik..

Každý je úplne iný, mima je dosť biedne odpružená. Cybex mi príde po všetkých smeroch kvalitnejší 🙂 momentálne bude mať stokke čierno zlatú edíciu taktiež britax seed papilio ma čierno zlatú edíciu .. skôr záleží od toho na čo chceš kočík reálne použiť lebo do nákupných centier a "promenádu" cez mesto ti mima stačí ak chceš prejsť aj cez výmol bez toho aby malo dieťa otras mozgu (trošku som to pritiahla za vlasy) tak by som volila cybex 🙂