icon

Je potrebný kočík na zimu?

liuliu
1. nov 2015

Ahoj ; uz som to tu preluskala ale v podstate na nic nove som neprisla. Mam kupeny stokke xplory a do auta zapp xtra. Myslite si ze bude potrebne kupit este daky kocik na zimu ? Ak nahodou nasnezi ?
Rozmyslala som len nad niecim lacnym z bazariku ( cena tak do 100 eur) bud bebetto nico alebo graco evo s tym ze bohvie ci ho vyuzijem ak vobec nasnezi; popripade ak by sme stihali este Tatry tento rok.
Na mojich kocikoch no trosku ma desi to korytkove sedenie; pacila sa mi este aj sola ale tam je tiez korytko :( Bracho vzdy spaval na bruchu v kociku aj ked bol starsi tak nad tym stale uvazujem ci to bude naozaj pre babatko pohodlne.
Viete mi odporucit este daky kociarik na take zimne vyuzitie ? Poziadavky mam len nech to nieje korytkove; nech sa da dat do uplne do lahu a klasicke 4 kolieska ( ziadne dvojkolieska ani trojkolka) aby to trosku zvladlo teren...kocik nemusi byt skladny na to mam ten zapp.

meluela
1. nov 2015

@liuliu do tatier ked bude sneh, tak ber sanky 😉

tinushka13
1. nov 2015

Mamas & Papas SOLA nie je korýtko. Ja som ju mala pri dcérke práve v zime a prekonala Tatry aj Oravu a veru v poriadnej dávke snehu 😀 odporúčam (ide dať do úúúúplne roneho ľahu čo som ocenila lebo dcérka spávala na brušku 😀

mamulienka30
1. nov 2015

@liuliu vanicku na sanky priputat a idete... inak hartan ci teutonia prejde vsetko ako traktor, ale ja byt tvoj muz a dotiahnes mu treti kocik domov este skor ako sa babo narodi, ta poslem niekam 😀 😀 😀 Aj ked ja som rovnaka 😀

liuliu
autor
1. nov 2015

Aha tak potom nie sola. Este nieco som pozerala a to bolo korytko. Ale za ten svet si neviem spomenut co to bolo :( Ale aj tak ta sola je mimo limit ; uz chcem len nieco lacne. No ale paci sa mi :D Ja uz to vidim ze ju nakoniec kupim :D
No ved toto muz uz chyta nerva ked spomeniem slovo kocik :D Ale konecne ma chape , ako si on stale vybera auta a leze ni to na nervy , to iste robim teraz ja jemu 😀
A do saniek dam aj babo take malicke ? Lebo este nebude sediet...

siska53
1. nov 2015

@liuliu Ja som.mala 1 kocik - Inglesinu magnum - a ten zvladol vsetko,aj zimu s 10-15cm snehom,aj kamene,aj trhliny na chodnikoch. Zmestil sa v pripade potreby aj do auta (tak raz do tyzdna maximalne) a navyse som nemusela riesit ani to,kde zatial.skladovat sportovu cast. V lete som akurat dala dole vrchny kryt. Bol polohovatelny -,opierka i rucka,robil 2stopy a nemusela som.vymyslat. Pre vacsie dieta k tomu sme mali staru obycko buginu (vlastne tu este vynimocne ak sa ponahlame,vytiahnem).

liuliu
autor
1. nov 2015

Stale rozmyslam co sa mi to este pacilo s tym korytkom ked nie sola. Ale za ten svet si neviem spomenut :( uz nech porodim lebo toto zabudanie co ma postihlo je strasne :(
Inglesinu sme mali pre bracha ; to ma dako nezaujala ta znacka. Mama ju hned predavala. Sice x rokov spat ale ked ma nieco sklame... ale pozriem ju na bazariku po com to fici . Ja si to neviem momentalne dako vizualizovat ten sneh a stokke a sneh a zapp 😀 Mohla som radsej kupit crusi, ale to radsej uz ani nahlas nevyslovujem 😀

mamulienka30
1. nov 2015

@liuliu nepodcenuj stokke co sa tyka snehu, utlaceny bezny sneh prejde ok a do zavejov fakt budu tie sane.

tinushka13
1. nov 2015

@liuliu prave na crusi nie su velmi dobre ohlasy na zimu.. sneh sa lepi na kolesa a cez tie blatníky.. ☹