icon

Je Thule Urban Glide 2 vhodný do mesta a prírody?

Dnes o 07:23

Ahojte, uvažujeme nad kúpou športového kočíka a strašne ma láka Thule Urban Glide 2. Bývame síce v meste, ale chodníky u nás sú hrozné a často chodíme do prírody. Nie je ten kočík príliš veľký do auta a do výťahu? Všade ho vidím, mamičky ho chvália, ale tá cena je cez 600 eur. Je to fakt taký rozdiel v jazde oproti bežným značkám?

martinmmartin
Dnes o 07:50

podla toho ako zhruba dlho ho budes pouzivat. Kolkokrat za tyzdan atd . Si tym podel tych 600 Eur a uvidis ci sa oplati

a0
Dnes o 08:21

@anonym_autor záleží od veľkosti auta a výťahu. Áno, je z tých väčších kočíkov, takže treba s tým rátať, že do malého výťahu pre 4 osoby ho nenapcháš rozložený. 600€ za kočík je aktuálny skôr priemer, než vysoká cena. Treba sa na to pozrieť z pohľadu, že ho neskôr predáš určite výhodnejšie ako nejaký 600€ poľský kočík.

terezaxx9874
Dnes o 08:37

Máme ho v meste - troška je nestabilný, keď vychádzate cez obrubník napr na chodník ... ale nie je to až také zlé ... a mimo v lese, po cestách na kopčekoch je super ... ak sa ťažko prechádza viete ho nadvihnúť na len to predné koleso (napr ak je veľa koreňov/ veľkých kameňov na ceste) ... Výťah si pomerajte, alebo pozrite ešte po 4 kolesovej verzii, tá je tuším kratšia a cca 10cm a v aute nám zaberá celkom dosť miesta ale počítali sme s tým ...

andaluzia12
Dnes o 09:08

Mame Lionelo Azura. Je to “poľsky thule”, je o polovicu lacnejší a myslím že porovnateľný vlastnosťami. Vhodný do mesta aj do prírody. Skús pozrieť.

tzatzik
Dnes o 09:22

My sme mali súrodenecký kočík so sedením za sebou, bol strašne dlhý, ani v autobuse sa nezmestil. Keď sme ho postavili vedľa Thule, prekvapilo ma, že to Thule bolo len o pár centimetrov kratšie. Teda naozaj je to gigant, už preto by som ho nechcela.