icon

Joolz Aer alebo Yoyo Babyzen

alex2019
29. júl 2022

Ahojte, chcela by som nejaky lahky kocik na cestovanie a presuny, pokial sa ide len do mesta, nakupneho centra a podobne. Mali sme Joolz Geo2, ten ideme predat, potom mame Petit Mars Street. To je pomerne prakticky kocik (nikdy som s nim nebola uplne spokojna ale ma svoje vyhody) aôle je velky a tazky a celkovo nespratny, na cestovanie uplne nevhodny. Preto by som chcela nieco lahucke a vyssie sponinane 2 kociky mi pridu ako take o ktorych by som uvazovala. Co myslite, ktzory je lepsi? Dakujem za rady.

matkahelka
29. júl 2022

@alex2019 yoyo je jediny kocik, ktory letecke spolocnosti akceptuju ako prirucnu batozinu, pretoze splna presne dane rozmery prirucnej batoziny. ak do auta, tak podla mna je jedno, ktory z tychto dvoch

alex2019
autor
29. júl 2022

@matkahelka aha, takze ten aer nemoze ist do lietadla?

matkahelka
29. júl 2022

@alex2019 do podbalubia vezmu akykolvek kocik. ako prirucnu batuzinu - rozmery po zlozeni splna jedine yoyo.roesila som to pred mesiacom, kedze my dost lietame.

alex2019
autor
29. júl 2022

@matkahelka a mate ten yoyo? je to dobry kocik?

matkahelka
29. júl 2022

@alex2019 nie, nekupila som ho, pretoze moja dcera v kociku vela spava a je nepohodlny na spanie, je vyslovene len na presuny.

alex2019
autor
29. júl 2022

@matkahelka a ak sa mozem spytat, aky ste kupili? totiz ja potrebujem nejaku alternativu k tomu streetu co mame, to je ozaj na cestovanie absolutne nevhodne..

matkahelka
29. júl 2022

@alex2019 elodie

alex2019
autor
29. júl 2022

@matkahelka a spokojni?

matkahelka
29. júl 2022

@alex2019 este to neviem posudit, kedze o tyzden s nim prvykrat letime. ale zaspava v nom doma mala v pohode.

mimi2019
21. sep 2022

Babyzen yoyo2 mna velmi prekvapil, perfektne odpruzene kolieska, hrboly aj nizsie obrubniky a ine nerovnost
i terenu zvladne hravo. Perfektna a presna manipulacia jednou rukou. Velmi som sa bala novorodeneckeho setu, ze bude kopirovat nerovnosti, no je to tak, ze on je zaveseny na konstrukcii, doslovne hupka a neprenasa vibracie z podvozku. Vyzera ako kocik pre babiky, ale prekvapil kvalitnym prevedenim a kvalitnymi materialmi. Zlozeny je naozaj malicky, ale ultra lahky rozhodne nie.

mimi2019
22. nov 2022

Porovnanie podvozku: babyzen yoyo2 a maxi cosi Leona