icon

Kde kúpim kočík Silver Cross Surf?

wawel
31. aug 2013

U nás sú možnosti veľmi obmedzené a v ČR ponúkajú tento kočík iba v modrom prevedení. Ja mám záujem o červeno - čierne prevedenie, prípadne ružovo - čierne alebo podobné kombinácie. Na ebay.co.uk alebo na amazone sú, no problém je v tom, že tovar neposielajú na Slovensko. Vie mi niektorá mamička poradiť?? Alebo našla by sa nejaká mamička ktorá je práve v UK a bola by ochotná mi pomôcť s nákupom? Len podotýkam, že ide o kočík pre bábiky a nie pre bábätká🙂

Ďakujem, Peťa.

Kde kúpim kočík Silver Cross Surf?
dadika2504
31. aug 2013

skús napísať predajcom, ktorý predávajú tieto kočíky pre deti, možno nebude problém zohnať aj bábikový, keďže výrobca je ten istý 😉

mauceuka7
31. aug 2013

Ahoj, my sme boli pozerať v Hlohovci- predajňa Alladin a tam mali Silver Cross - krásny, krémovej farby, skús pozrieť tam/ opýtať sa. Majú aj www.stránku- zadaj si do goooglu 🙂

emka2013
9. sep 2013

ahoj mám v ponuke kočík surf ale len vo farbe čierna, sivá a krémová. Ale pozri si novinku od firmy Silver Cross kočík sa volá WAYFARER a ten je aj v krásnej červenej farbe.

tepee
11. nov 2013

ahoj,aj mne sa veľmi páči tento kočiarik pre bábiky-zohnala si ho niekde?si spokojná s ním?´dakujem

marselay
15. nov 2013

ja som ho videla v Premaman v BA :D aj som ho chcela,a le nakoniec vyhral iny model a neviem ci ho nemaju aj v pre deti pri avione