Kde kúpim plášte na kolesá Jane Slalom v Bratislave?
Kocik sme kupovali z druhej ruky a sami sme s nim vela chodili aj po tazkom terene, su v katastrofalnom stave. Budem vdacna za radu. Dakujem
ja mam POwertrack, a kúpili sme v obchode kde servisujú bicykle, nebol žiaden problém, kolesá mi vymenil otec. Ale ak náhodou, v BA majú autorizovaný servis v predajni Babyland, tam majú isto
@mircalla ale ty si sa pytala na nahradny plast a nie nahradne diely...
presne ako ti napisala aj
@rebecca2006 ze nahradny plast sa da zohnat aj v bicyklovom obchode...
ved su to obycajne kolesa a nie zo zlata 😀
v takom obchode ti opravia hocijake nafukovacie koleso z kocika lebo je to podobna velkost ako koleso na malom bicykli...ani zn. jané nieje nic vynimocne 😕
potvrdzujem z vlastnej skúsenosti - stratenú puklicu (malý čierny plast prekrývajúci stred kolesa) sme kúpili v Babylande ( na križovatke tesne pred Ikeou doľava, budova vyzerá ako sklad na prízemí majú veľký autorizovaný obchod s Jané), a náhradnú dušu - v ktorejkoľvek bicyklovej predajni - výmena aj s namontovaním stála necelých 5 euro. Sedí perfektne. 😉
@rebecca2006 @zuzzka1 presne tam idem...kupim plast aj dusu a potom to oco opravi.....
je to asi jednoduchsie ako bicyklova predajna, pretoze byvam v centre a najblizsie bicyklova predajna ani neni

@mircalla skus sa spytat v obchode s bicyklami...ked som mala na kociku defekt a bolo treba menit aj plast tak mi to tam bez problemov vymenili 😉