icon

Kde kúpim plášte na kolesá Jane Slalom v Bratislave?

mircalla
6. dec 2011

Kocik sme kupovali z druhej ruky a sami sme s nim vela chodili aj po tazkom terene, su v katastrofalnom stave. Budem vdacna za radu. Dakujem

zuzikkaa
6. dec 2011

@mircalla skus sa spytat v obchode s bicyklami...ked som mala na kociku defekt a bolo treba menit aj plast tak mi to tam bez problemov vymenili 😉

mircalla
autor
6. dec 2011

@zuzikkaa oco defekt opravil ale fuci to uz cele na viacerych miestach....treba to cele vymenit.....

zuzikkaa
6. dec 2011

@mircalla noo ved ,,behni do toho obchodu a pekne ti to cele vymenia...akurat dezen bude iny ako na origos kolese ale to je nepodstatne 🙂

mircalla
autor
6. dec 2011

@zuzikkaa neviem, skusim, ale je to dost specificka dusa aj plast

mircalla
autor
6. dec 2011

@zuzikkaa jj dik

zuzikkaa
6. dec 2011

@mircalla co je na nej specificke ?? 😒 mala som ten kocik a nezdal sa mi nejak extra 😅 normalne nafukovacie kolesa 😉

mircalla
autor
6. dec 2011

@zuzikkaa no keby to bolo take jednoduche, tak by baby tak nezhanali nahradne diely, co som si vygooglila.....a len si to dali opravit, ja si skor myslim, ze bezne to nekupim....skusim sa opytat, ale skor len zakupit nahradny diel

mimisk
7. dec 2011

@mircalla ake velkosti su tie duse a plaste

rebecca2006
7. dec 2011

ja mam POwertrack, a kúpili sme v obchode kde servisujú bicykle, nebol žiaden problém, kolesá mi vymenil otec. Ale ak náhodou, v BA majú autorizovaný servis v predajni Babyland, tam majú isto

zuzikkaa
7. dec 2011

@mircalla ale ty si sa pytala na nahradny plast a nie nahradne diely...
presne ako ti napisala aj
@rebecca2006 ze nahradny plast sa da zohnat aj v bicyklovom obchode...
ved su to obycajne kolesa a nie zo zlata 😀
v takom obchode ti opravia hocijake nafukovacie koleso z kocika lebo je to podobna velkost ako koleso na malom bicykli...ani zn. jané nieje nic vynimocne 😕

zuzzka1
7. dec 2011

potvrdzujem z vlastnej skúsenosti - stratenú puklicu (malý čierny plast prekrývajúci stred kolesa) sme kúpili v Babylande ( na križovatke tesne pred Ikeou doľava, budova vyzerá ako sklad na prízemí majú veľký autorizovaný obchod s Jané), a náhradnú dušu - v ktorejkoľvek bicyklovej predajni - výmena aj s namontovaním stála necelých 5 euro. Sedí perfektne. 😉

mircalla
autor
7. dec 2011

@rebecca2006 @zuzzka1 presne tam idem...kupim plast aj dusu a potom to oco opravi.....
je to asi jednoduchsie ako bicyklova predajna, pretoze byvam v centre a najblizsie bicyklova predajna ani neni

mircalla
autor
7. dec 2011

@zuzikkaa v babylande mi inak povedali, ze takuto dusu a plast v obchode s bicyklami urcite nezozeniem, vsetci chodia ku nim....no kupila som, este to dat spravit