icon

Kedy obrátiť športovú časť smerom von do sveta?

kvetinka343
6. sep 2018

Ahojte chcela by som sa opytat kedy je cas obratit sportovu cast aby maly nehladel na mna ale uz naopak teda smerom von do sveta dakujem za rady

kubkovamama
6. sep 2018

@kvetinka343 uvidíš sama čo sa mu bude viac páčiť.Moja ma chcela vidieť aj plakavala v sportaku,cca 8mesacna prešla z vaničky,tak sme vymenili za otočný,bude mať v zime 2r a stále chce vidieť na mňa,otáčam ju iba kvôli slnku atd.Kazde dieťatko je iné, ako bude spokojný tak si ho daj.😉

alchemilkazltozelena
6. sep 2018

@kvetinka343 mala pozerala na mna az kym sme v 22 mesiacoch uplne kocik nezrusili a maly ma 18 mesiacov a zatial tiez na mna pozera..a myslim ze aj bude az do zrusenia kocika..kazde dieta je ine

kvetinka343
autor
6. sep 2018

Dakujem velmi pekne za rady teda ze treba skusit a ak sa mu bude teda pacit tak ho necham kukat von do sveta len rozmyslam ci to nie je priskoro ma 8 mesiacov

potvora1
6. sep 2018

@kvetinka343 ahoj, môj tak sedí asi od 7 mesiacov a je veľmi spokojný, záleží od dieťaťa, ved vyskúšaj, keď nebude spokojný otočí naspäť a vyskúša neskôr

rora
6. sep 2018

U nas od 1.roka boli otoceni von,obe deti, inak boli nervozni a otacali sa. Na toto musis prist sama u svojho dietata. Je uplne zbytocne vediet ako to mali xy pocet druhych ludi.

domak2
6. sep 2018

Ja som mala najprv otoceny len von a nepacilo sa mi to, potom so kupila kocik co sa dal dat aj aj a prehadzovala som podla nalady. Ale mala som radsej ked sme sa na seba pozerali, vykukat mohla tak ci tak. ☺

kvetinka343
autor
6. sep 2018

@potvora1 Dakujem ma to povzbudilo ze ste to skusili uz s 7 mesacnym sportovu cast som obratila naopak a zajtra vyskusame ci sa bude pacit dakujem

potvora1
6. sep 2018

@kvetinka343 samozrejme, treba len vyskúšať, niektoré deti sú veľmi zvedavé a chcú vidieť dopredu, ako ten môj... Uvidíš sama, či sa mu to zapáči, alebo nie

bubinko1506
6. sep 2018

Moji boli v tomto uplne rozdielni. Jeden chcel od roka pozerat von, druhy do 15 mesiacov pozeral na mna. Asi mesiac mali take obdobie, ze sa chceli divat na seba. Potom uz pozerali obaja dopredu az do 21 mesiacov, kym sme nezrusili kocik

katka1981
6. sep 2018

@kvetinka343, to musis vycitit, kazde dieta je ine, kazda mama je ina. Ja som potrebovala dlho na dieta vidiet a su kociky, kde ani nemas na vyber. Tu sa riad vlastnymi pocitmi, na to odpoved neexistuje.

nikaeli
6. sep 2018

Moj ma 7mes a uz asi mesiac ho otacam podla slnka, nakolko mu striezka nie vzdy cloni na hlavicku - ked je slnko nizko - reagujem nanho podla potreby, ale zatial sa "nestazoval" - je zvedavy, rad pozoruje stromy, auta, ine kociare a deti 🙂 suhlasim s nazormi, ze na to musis prist sama, vyskusaj a sleduj reakciu drobca..

katka1981
7. sep 2018

@nikaeli ano presne aj podla slnka

lubik87
7. sep 2018

@kvetinka343 Mala má 8.mesiacov preč a striedavo od 5 mesiacov čo sedí ju dávam v smere aj protismere ...keď pozerá na mňa som spokojnejšia lebo viem že ju neotravuje žiaden hmyz ..ona si gagoce aj aj ..myslím že viac sa jej ráta keď vidí predseba....asi by som to riešil a tak že.pokial je bodavy hmyz tak otočená kumne a cez zimu do sveta