Kočík Baby Design Bueno alebo Moon Style
11. dec 2020
Dobrý deň, potrebovala by som poradiť ohľadom výberu kočíka. Rozhodujeme sa medzi baby design bueno alebo moon style. Na prvý som žiaľ nenašla veľa recenzií, zaujímalo by ma ako zvládaju teren - mestské chodníky, trávnatú plochu. Ďakujem za pomoc.

Zdravim , ja som si bola pozerat oba kociky v predajni a u nas vyhral baby design bueno . Ma vela prislusenstva v ramci ceny, daju sa pozret oba typi na youtube ,ale najlepsie asi vyskusat niekde. Bueno pekne peruje , vobec neni tvrdy ako niektore kociky a hlavne sa mi paci ta predlzujuca striezka a na sportovej casti tak isto je dieta chranene pred slnkom aj chladom , my budeme mat majove babatko ,takze sportovu cast budeme vyuzivat najma v zime , takze som chcela aby bolo babatko chranene pred snehom a vetrom, kedze pri prvom babatku som aj vo fujavici musela chodit kocikovat len aby mala zaspala 🙂 a pri moon je dost otvorena ta sportova cast ,takze u nas urcite bueno ale hovorim treba si ich hlavne pozriet a uvidite aky pocit budete mat z nich 🙂