Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@renisco ale vyspi sa tam dieta? inak v tom ceskom shope nemaju a ani nebudu mat už lunu....tak ja neviem kde kupuit...
no nadhera
https://www.youtube.com/watch?v=JjoBXNkMFx4@katrenka111 a tohle by se ti nelíbilo?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=64603580
jinak Ora nemá polohovací rukojeť a pásy nejsou pevně v opěrce - ale jako kšíry - že se dítko může pohybovat. Jenom pozor, starší typ Ory prej neměl polohování nohou - ale to nevím přesně, jen jsem to tuším někde četla.
Luna má polohovací rukojet a pásy jsou 5ti bodové - v zádové opěrce...
určitě vyspí... sice se ti to bude pořád zdát krátké, protože jsi zvyklá na BJ, ale je spoustu kočárků, které tak dlouhou zádovku nemají a děti v nich spí...
@renisco no ora nie, ked tak Lunu len su dost podobne....
Ten je paradny len tie farby e,ee, to su dievčenske...inak by som hned brala....
A myslís že by zvladla Luna aj sneh?
@katrenka111 mírný uježděný určitě
@katrenka111 mě by se ta fialová líbila i pro kluka...
@renisco do kelu preco tieto kociky na SK a CR nemaju?
@katrenka111 no v čr je měli 😀 😀
ale nechápu, u toho černého pořád píšou skladem, jinak to vždy anulují, když už není....
@renisco mi odpisali že nemaju, len ružový a ani nebudu už
@katrenka111 nebo si ho nechat dovézt. Markéta zprostředkovává dovoz použitých těchto kočarů...
@renisco hej hej pisala som jej.... aj do UK aj na ebay tak uvidim ale musim zvažit este ci si nechat BJ alebo ten predat....
@katrenka111 to je divné. u té mají napsáno vyprodáno a u černé skladem... toš kdo je potom blbec 😀 😀 😀
jj - Markét je solidní - tam se bát nemusíš...
@katrenka111 no já bych ten kočar brala k BJ, na zimu je BJ lepší....
@acka19 ahoj.. aj pre všetkých , kto by ste zvažovali či investovať do BJ city elite. Po dvoch rokoch používania , keď som ho opraný predávala, tak ten inzerát sa tu ohrial asi tri či štyri dni, videlo ho strašne vela ludí, písali mi za tých pár dní asi šiesti, jedna rodinka si preň prišla kdesi od Prievidze hneď ten prvý víkend, a predal sa aj s orig. pláštenkou, bez madla, za tristo eur. Takže nám výborne poslúžil až do konca... inak vôbec sa neopotreboval, myslím že by bez známok používania povozil ešte tak 10 detí, len poťah sem tam oprať.
@katka282 Katka ja BJ CM nemam, iba zvazujem jeho kupu (GT verziu), predavam Baby jogger City select 🙂
@marges no Elite je super terenak... ale pre mna moc velký
Ahojky 🙂 možem sa prosim opýtat ----poradit ...mam BJ CT použivaný asi mesiac ,a stale mi ta cast na prednom kolese co sa nou aretuje koleso nedrži v polohe na volno---takže koleso sa mi stale samo po určitej kratkej chvili zaaretuje 😒
...mam reklamovat kociarik?? alebo je to bežna vec??Dakujem
@tatranocka nemyslim si, ze by to bolo bezne. ja mam BJ CM vyse roka a drzi to tak, ako si to ja sama nadstavim. skus reklamovat.
@majamat ...Dakujem.... ,strasne ma to stve,nakolko musim kociarik odoslat do obchodu naspat a fungovat mesiac bez kocika :(
@tatranocka dělat by to nemelo, my máme stejny kočárek od února a je v pohode, samovolně se nic neprepina
@tatranocka nemas si kde pozicat kocik? neviem sice ake mas velke dieta, ale bez kocika to nie je nic moc. alebo v najhorsiom pripade skus pozriet v bazari nejaky lacny golfac, taky za 15e. aspon na kratku trasu do obchodu a pod. ti to vystaci.
@majamat ..drobec ma 16mesiacov,sice je riadne aktivny vie aj pekne posediet ked je unavený..no musim to nejako poriesit a vymysliet,nedla som predsa tolko penazi zato aby som sa musela kazdých 2min. zohynat a nanovo blokovat koleso 😒
@tatranocka no ved to. stoji celkom dost, tak nech poriadne funguje. drzim palce.
@majamat ..Dakujem 🙂 a pekný vecer želam..
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaka vložka pasuje do BJ CM, nas potah se spini, tak abychom ho rychle neznicili. Díky 🙂
@katrenka111 minule sme sa bavili o tom, ako zapnut pasy v kociku, aby neboli cez ramena. dnes som to vyfotila
mám malý dotaz. má tu někdo mini gt a zároveň fusak lodger bunker? jak do kočárku pasuje, jste spokojené? nesjíždí? u elite vím, že si ho holky chválily, ale u gt jsem asi ještě žádný ohlas nečetla. díky za odpovědi.
@renisco ahojky chcem sa este opýtat na konstrukciu kociku Luna, ci nehrdzavie? je dost pevna? lebo som pocula že su kociky MP neni moc dobre....

@katrenka111 opěrka je kratší - tuším 44cm, takže kratší než BJ, ale kdo je zmlsaný BJ, tak se mu bude zdát krátké všechno 😀 😀 😀